13.12.2022
O petrecere plina de tinute elegante si sclipici! Brandul autohton Georgette a organizat o sarbatoare frumoasa, unde toate invitatele au avut ocazia de a proba cele mai stralucitoare piese vestimentare - VIDEO

O petrecere cu mult sclipici de Craciun a fost organizata la un showroom din Capitala. Invitatele si-au ales cele mai spectaculoase tinute si au avut ocazia sa fie modele pentru o seara. Colectiile au fost create exclusiv de designeri autohtoni. Despre ce este vorba, afla imediat din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Facem o petrecere pentru clientele noastre fidele, o petrecere de Revelion. Doamnele vin, isi aleg o tinuta, avem zone foto, si isi fac poze in aceste zone. Avem tinute pentru orice tip de evenimente, avem tinute mai restranse, mai oficiale, mai de gala. Pentru aceasta colectie noi am optat pentru culori clasice: negru, cafeniu, bej”, Georgeta Mir, designer „Georgette”. 

Zi speciala in familia interpretei Cristy Rouge! Micuta Emma a implinit 3 anisori: cantareata a publicat un mesaj emotionant: „Se spune ca fericirea este trecatoare si incomensurabila...” - FOTO

La eveniment am surprins si vedete fidele brandurilor autohtone. 

„Inteleg ca sunt o persoana publica si sunt in vizorul oamenilor si am puterea, placerea si dorinta de a promova producatorii autohtoni ceea ce vizeaza in mod special de tinute. Meseria mea tine de fapt de a ma imbraca mereu bine si frumos si de aia, de multe ori, am gasit salvarea la producatorii autohtoni si sunt foarte mandra cand gasesc o tinuta frumoasa. O port cu un soi de mandrie. Toate rochiile sunt speciale, insa alea autohtone au o aura aparte. Ma bucur ca pot promova si pot aduce la cunostinta oamenilor ca ai nostri pot sa faca ceva de buna calitate, de un croi de ultima tendinta, dictata de Milano. E fascinant ca ei au permis multor femei sa probeze tot. E o seara tare magica aici. Costumul asta este Georgette si e foarte fain, e aproape de mine”, Tatiana Heghea, interpreta. 

„Am incercat sa respectam dress codul, cu multa sclipire, ca de Revelion. Am venit impreuna cu stilista Korina Ankin, zic sa-mi aleaga ea ceva potrivit ca totusi ochiul stilistului vede mai bine. Ea a gasit sa-mi asorteze o palarie faina la tinuta mea. Acum urmeaza sa cautam o rochie, vreau paiete, simt in seara asta ca vreau multa sclipire. De la producatorii autohtoni procur destul de des tinute. Mie imi place ce vad la ai nostri si ma bucur foarte mult ca industria modei se dezvolta si la noi”, Mariana Mihaila, interpreta. 

Rody Sweets - ingrediente mereu naturale si proaspete pentru torturi de nota 10! Daca iti doresti un desert delicios si frumos, patiseria iti vine in ajutor - FOTO

Invitatele au ramas incantate de eveniment, achizitionandu-si cele mai fashion piese vestimentare. 

„Tinutele Georgette demult sunt in garderoba mea si imi plac foarte mult. Am deja cateva rochii. Am ales aceasta tinuta pentru ca se apropie Revelionul, sarbatorile de iarna, si mi se pare tematic”, invitata. 

„Evenimentul este absolut extraordinar. Este organizat strategic, in ajun de sarbatori, cand toate doamnele cauta rochii de sarbatori. Desi se vad rochii, haine si costume pe care le poti purta zi de zi. Astazi am procurat o rochie si o bluza de la brandul Georgette care imi plac mult pentru comoditate, model, culori. Cel mai mult ma bucura faptul ca toate doamnele au plecat de aici cu ceva”, invitata. 

Curaj nebun! Ilie si Tatiana Maxian au inotat printre rechini. Vezi ce imagini au publicat sotii pe retelele de socializare - VIDEO

Articole din aceeasi categorie