22.06.2023
Fiul Gloriei Gorceag a implinit 2 ani! Interpreta a publicat imagini din momentul in care l-a adus pe lume pe Oliver - FOTO

Acum doi ani, la data de 22 iunie 2021, Gloria Gorceag a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta l-a adus pe lume pe micutul Oliver.

Cu ocazia sarbatorii frumoase din familia ei, Gorceag a decis sa publice pe Instagram cateva imagini care i-au fost facute in sala de nastere cu exact 2 ani in urma.

Afectiunea de care sufera Kim Kardashian, in ciuda succesului fulminat in afaceri

„2 ani din acea zi si parca a fost ieri. Oliver, suflet bland, te iubesc pana la stele si mai sus”, a mai mentionat Gloria pe social media.

Mereu impreuna! Cuplurile care si-au facut aparitia in cadrul evenimentului marca Perfecte.md. Vezi cat de bine s-au asortat cu tinutele - FOTO

Fotografiile sunt absolut exceptionale si pline de emotie. Nu fiecare femeie ar publica asemenea imagini, astfel interpreta a dat dovada de curaj.

Gloria Gorceag este o interpreta si prezentatoare din Republica Moldova. Ea si Vitalie Catana s-au casatorit in luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit parintii lui Leo un an mai tarziu, iar in anul 2021 au adus pe lume si cel de al doilea copilas pe nume Oliver.

A inceput sa-si scrie autobiografia cu aproape 20 de ani in urma! Doina Danielean - in culmea fericirii la evenimentul de lansare a cartii „De 33 de ori” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie