22.06.2023
A inceput sa-si scrie autobiografia cu aproape 20 de ani in urma! Doina Danielean - in culmea fericirii la evenimentul de lansare a cartii „De 33 de ori” - VIDEO

A muncit mult si in sfarsit si-a realizat visul. Emotionata pana la lacrimi, Doina Danielean a scos din tipare prima sa carte autobiografica intitulata „De 33 de ori”. Zeci de oameni au venit s-o sustina la evenimentul de lansare. Cum a fost atmosfera si cine i-a fost alaturi, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Aceasta seara este despre lansarea unei carti intr-un cerc de oameni foarte frumosi. La un apus pentru oameni frumosi. Cartea este  autobiografie si sunt elemente din viata mea. Cartea am scris-o in mai multi ani. Sunt si versuri pe care le-am scris in 2005. Pot sa spun ca atunci am inceput sa o scriu, dar am completat-o si inchegat-o cu partea de proza si ilustratii in ultimii trei ani”, a recunoscut jurnalista si bloggerita Doina Danielean.

Jurnalista a dezvaluit si care este mesajul cartii: „Mesajul este „Femeie - tu poti”! Eu am mai multe mesaje profunde pe care le-am trait si apoi le-am scris”.

Cel care i-a fost alaturi si a sustinut-o in tot acest timp, a fost sotul Doinei, care a marturisit ca este mandru de succesele ei. „Este o persoana simpla, exact asa cum o cunoasteti pe retelele de socializare. Pentru mine este omul meu de viata”, a spus Vasile Turcanu, avocat.

Cele mai mari emotii le-a avut sora Doinei, in ochii careia s-a putut citi mandria pe care o are pentru sora sa. „Sincer, a fost minunata. Relatia noastra a devenit una foarte apropiata. Ma simt foarte mandra si am niste emotii ca ale ei. Este o carte care arata toata viata familiei noastre”, a povestit Cristina Butanu, psiholog.

Mereu impreuna! Cuplurile care si-au facut aparitia in cadrul evenimentului marca Perfecte.md. Vezi cat de bine s-au asortat cu tinutele - FOTO

Invitatii Doinei au fost oamenii din comunitatea ei care impreuna cu ea au trait fiecare clipa. „Noi pe Doina am cunoscut-o de pe Instagram, dar personal am cunoscut-o atunci cand a venit la o zona de odihna de la nord. Atunci ne-am imprietenit mult mai bine”, a mentionat Tatiana Maxian.

„Felicitari Doinei cu lansarea cartii. Stiu cat de mult a dorti ea aceasta carte si a mers spre aceasta cale. Mult succes”, a spus Tatiana Tattocika, blogger.

Atmosfera de poveste! Vezi cum a fost deschiderea terasei de vara Lion's Restaurant - VIDEO

„Pe Doina o cunosc de foarte multi ani, cel putin de vreo 5 ani o cunosc si vreau sa va spun ca am retrait fiecare emotie cu ea”, a spus in cele din urma Victoria Tunc, blogger.

Articole din aceeasi categorie