22.06.2023
Afectiunea de care sufera Kim Kardashian, in ciuda succesului fulminat in afaceri

Este frumoasa, sexy, celebra si putred de bogata. Caci domnisorica voluptoasa de acum cativa ani a ajuns o antreprenoare de succes.

Reinventare! Acesta este probabil cuvantul care ar descrie-o cel mai bine pe Kim Kardashian. Diva incontestabila a reality-show-urilor a luat-o de la capat, fara a se lasa invinsa de incercari, ori de cate ori a fost nevoie.

Acum este celebra, mama responsabila, avocat cu acte si femeie de afaceri care se bucura de un succes colosal.

Tatiana Maxian - postare de milioane! Vezi cate aprecieri a adunat bloggerita la un filmulet pe TikTok - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, exista si o parte mai putin placuta, pe care Kim Kardashian o recunoaste. Vedeta a marturisit ca sufera de o afectiune destul de serioasa: este vorba de sindromul impostorului.

Kim Kardashian apare pe coperta Time Magazine, in numarul dedicat topului celor mai influente companii din 2023. Intr-un interviu acordat celebrei publicatii americane, a vorbit despre brandul pe care il pastoreste si il conduce alaturi de directorul executiv Jens Grede si sotia sa Emma.

S-a tot spus ca firma sa SKIMS a facut 500 milioane de dolari in 2022, cu 25% mai mult decat fusese estimat si cu 80% mai mult comparativ cu 2021. Este asadar, fara indoiala, unul din business-urile de succes.

Kim Kardashian Met Gala 2023 (1) jpg


”Normal ca am avut sperante, insa cifrele ne-au intrecut asteptarile”, marturiseste pentru Time Kim Kardashian.

”Sufar in continuare de sindromul impostorului, inca nu am reusit sa vindec aceasta parte din mine”, a subliniat, cu sinceritate, vedeta.

Ce este sindromul impostorului?

Sindromul impostorului (cunoscut si sub numele de fenomenul impostorului, impostorism, sindrom de frauda sau experienta impostorului) este un tipar psihologic in care un individ isi pune la indoiala abilitatile, talentele sau realizarile si are o teama persistenta interiorizata de a fi expus ca „impostor”.

Dianna Rotaru a plecat in vacanta! Vezi ce tinuta spectaculoasa si-a ales interpreta pentru aparitia sa pe plaja - FOTO

Sindromul impostorului afecteaza, potrivit cercetatorilor, mai bine de 70% din populatia adulta, potrivit doc.ro.

Sindromul impostorului a fost pentru prima data identificat in anul 1978 de catre psihologii Pauline R. Clance si Suzanne A. Imes. Acestea au descris sindromul impostorului ca fiind caracterizat de incapacitatea adultilor de a-si accepta realizarile profesionale si de teama persistenta a acestora de a fi deconspirati de cei din jur si de a-si pierde, astfel, statutul social.

In ciuda competentelor profesionale incontestabile, cei care sufera de acest sindrom se simt impostori si au certitudinea ca nu merita succesul care li se atribuie. Ei isi explica succesul lor ca fiind o chestiune care tine mai mult de noroc, de sincronizare, de anumite coincidente si nicidecum de competentele personale.

Iata ca acest sindrom este recunoscut si de Kim Kardashian, ce pare serios zdruncinata, probabil din cauza copilariei mai dificile, in care s-a confruntat cu devalorizarea personala.

Articole din aceeasi categorie