31.01.2023
„Este prima zi de nastere cand nu sunt alaturi de fetita mea”! Vezi cum a reusit Ana Cernicova sa-si surprinda fiica, chiar daca se afla la sute de kilometri de ea - FOTO/VIDEO

Fiica sopranei Ana Cernicova si a interpretului Valentin Uzun a implinit 13 ani. Cu aceasta ocazie, cele mai importante persoane din viata ei au decis sa-i organizeze o surpriza chiar la miezul noptii.

Pe pagina sa de Instagram Ana Cernicova le-a povestit urmaritorilor ca este prima zi de nastere a fiicei sale la care ea nu poate sa fie alaturi de Amelia. Chiar si asa, aceasta a reusit sa fie prezenta „virtual” in momentul in care fata a fost felicitata.

„Este prima zi de nastere cand nu sunt alaturi de fetita mea, dar am reusit sa o emotionam pe Amelia datorita prietenilor mei care au fost organizatori si complici. Va iubesc pe toti.”, a mentionat soprana.

De asemenea aceasta a publicat si un filmulet in care se poate observa cat de emotionata a fost Amelia Uzun cand i-a vazut pe toti la usa sa.

Amelia a publicat cateva fotografii pe Instagram in care se pot observa baloanele si tortul pe care le-a primit in dar.

Angelina Jolie, intruchiparea gratiei si a elegantei la Paris. Cum au surprins-o paparazzi

Si Catalin Lungu, logodnicul Anei a felicitat-o pe sarbatorita ceva mai „original”, chiar din primele ore ale diminetii. „Cea mai mare surpriza pe care am putut sa o fac. Asta este toata originalitatea mea. La multi ani.”, a spus Catalin intr-un InstaStory.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Divortul a motivat-o sa faca o schimbare mare in viata ei! Afla povestea Eugeniei Gastemulte care a dat jos peste 50 de kilograme: „Am trecut printr-o depresie severa din motiv ca eram acuzata ca n-am slabit natural” INTERVIU

Articole din aceeasi categorie