31.01.2023
Angelina Jolie, intruchiparea gratiei si a elegantei la Paris. Cum au surprins-o paparazzi

Oriunde isi face aparitia, Angelina Jolie e ca un magnet pentru fani si pentru paparazzi. De data aceasta, actrita a fost surprinsa pe strazile din Paris, acolo unde si-a facut timp si pentru a da cateva autografe.

Imbracata cu un elegant perdesiu negru, mulat pe silueta ei supla, accesorizata cu ochelari de soare si cu o poseta chic, Angelina Jolie demonstreaza ca ramane una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Desi a lasat showbizul in plan secund, dupa familie si actiunile caritabile, Angelina straluceste de fiecare data cand isi face aparitia la vreun eveniment monden.

In ciuda faptului ca s-a despartit de Brad Pitt inca din 2016, cei doi inca se judeca prin tribunale si aduna proble unul impotriva celuilalt. Cele mai noi dovezi obtinute de Angelina ar face referire la un eveniment de acum 6 ani, cand, in timpul unui zbor privat, Brad Pitt ar fi agresat-o pe ea si pe copiii lor si ar fi turnat bere si vin pe ei. Actorul neaga ca s-ar fi intamplat asa ceva. 

In vreme ce Brad Pitt pare ca se afla, in sfarsit, intr-o relatie stabila si oficiala, Angelina este in continuare singura. De curand, actrita a fost vazuta la o cafea cu actorul irlandez Paul Mescal, cu 21 de ani mai tanar ca ea. 

Desi s-a despartit de Brad Pitt din 2016, pana acum Angelina Jolie nu a avut inca o relatie serioasa. Au fost mai multe zvonuri legate de barbatii cu care ar fi iesit in acest timp, inclusiv despre artistul The Weeknd, cu care ar fi avut o aventura. 

Potrivit unei persoane din anturajul sau, Angelina Jolie are anumite reguli peste care nu trece niciodata: ii pune pe barbati sa semneze un acord de confidentialitate in timpul intalnirii, inchiriaza camere de hotel sub un alt nume si niciodata nu ramane peste noapte alaturi de pretendenti.

Articole din aceeasi categorie