10.02.2023
Este oficial! Vanessa Hudgens se casatoreste. Vezi cum arata inelul de logodna al actritei - FOTO

Vanessa Hudgens si jucatorul de baseball Cole Tucker vor deveni in curand sot si sotie dupa doi ani de relatie.

Pe fundalul Turnului Eiffel, Cole Tucker a cerut-o in casatorie pe starul „High School Musical”, Vanessa Hudgens.

Desigur, actrita s-a laudat cu inelul si a publicat imagini cu acesta pe social media.

Vanessa a avut in trecut o relatie de 9 ani cu actorul Austin Butler. Cuplul a pus capat relatie in ianuarie 2020. Fostii iubiti au facut cunostinta in 2011.

Cand s-au vazut prima data, nu s-au placut! Povestea de dragoste a interpretei Diana Stoica cu sotul ei, Dan: „Unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data” INTERVIU - FOTO

Ultima data cand actorul a comentat despre relatia sa cu o fosta iubita acesta a spus: „Viata este plina de schimbari si trebuie sa gasesti o modalitate de a merge mai departe”.

Vanessa Anne Hudgens este o cantareata si actrita americana. Si-a facut debutul in 2003 si a aparut in filmele Thirteen si Thunderbirds. Cel mai mare succes al ei l-a reprezentat participarea in filmele High School Musical. Hudgens a inceput si o cariera muzicala, lansand un album, intitulat V in 2006.

A fost acceptata la actorie in Los Angeles! Interpreta Emily Istrate s-a lansat pe piata muzicala din Romania, insa nu renunta la studii: „Nu stiu daca o sa merg anul acesta...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie