05.01.2024
Pamela Anderson, complet nemachiata in noua campanie Proenza Schouler. Cum arata actrita in varsta de 56 de ani - FOTO

Pamela Anderson a renuntat complet la machiaj.

In ultimele luni, Pamela Anderson a renuntat la look-ul sau iconic, surprinzandu-si fanii cu aparitii complet naturale. Dupa ce a aparut nemachiata la Saptamana Modei de la Paris, actrita in varsta de 56 de ani a decis sa adopte acelasi stil si in noua campanie Proenza Schouler. Astfel ca, in imaginile publicate de brand-ul american, o putem vedea pe Anderson fara nicio urma de machiaj (cu exceptia unui luciu de buze transparent).

Chiar daca a avut un look natural, actrita a apelat la ajutorul make-up artistei Cyndle Komarovski si hairstilistului Karim Belghiran, care i-a oferit o coafura relaxata, ce ii punea in evidenta trasaturile fetei.

Horoscop 5 ianuarie 2024. Castig financiar neasteptat pentru o zodie. Norocul ii surade in sfarsit

Intr-un interviu oferit revistei ELLE USA, Pamela Anderson a vorbit despre decizia de a nu mai purta machiaj, marturisind ca perspectiva sa asupra frumusetii s-a schimbat complet dupa moartea make-up artistei sale, Alexis Vogel, care s-a stins din viata din cauza cancerului de san in 2019.

„[Alexis] a fost cea mai buna. Si de atunci, am simtit ca, fara Alexis, este mai bine pentru mine sa nu ma machiez.  Am observat ca erau multi oameni care faceau machiaje incredibile si imi sta in fire sa merg impotriva curentului si sa fac opusul a ceea ce face toata lumea”, a explicat Pamela Anderson.

Aceasta a adaugat si ca renuntarea la make-up a fost o experienta „eliberatoare, distractiva si un pic rebela”.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei Entertainment Tonigh, Pamela Anderson a dezvaluit ca atunci cand poarta machiaj prefera un look mai discret.

„Anii ’90 au fost anii ’90, iar acum suntem in 2023. Imi place sa fac lucruri care sunt diferite, simt ca acesta este un nou capitol din viata mea. Frumusetea naturala inca necesita doua ore in fata oglinzii. Este amuzant pentru ca, stiti, acum sunt mereu in gradina. Intotdeauna am pamant sub unghii”.

Pamela a vorbit inclusiv despre trecerea anilor si despre cum a ajuns sa isi accepte varsta si sa se simta bine in pielea ei.

Cum arata acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrite la inceputul anilor 2000. Viciile si-au pus amprenta pe corpul ei - FOTO

„Cred ca toti incepem sa aratam putin ciudat atunci cand imbatranim. Iar eu cam rad de mine cand ma uit in oglinda. Ma gandesc: „Wow, asta e chiar ceea se intampla cu mine?.” Este o calatorie. Ma simt bine. Sunt intr-un loc bun”.

In luna februarie, actrita a declarat ca prefera sa imbatraneasca natural si ca nu este adepta injectarilor cu toxina botulinica.

„Ma simt cu adevarat puternica acum. Nu-mi plac acele injectii, iar asta nu functioneaza pentru mine. Vreau sa vad ce se va intampla”, a declarat ea pentru WWD.

Indiferent daca acceptam sau nu, Pamela Anderson a avut o influenta semnificativa asupra tendintelor de frumusete din anii ’90. Chiar daca hairstilistul lui Kim Kardashian, Chris Appleton, l-a reinterpretat sub denumirea de „Glam Barbie Updo”, acest coc poarta, de fapt, amprenta celebrei actrite din Baywatch.

Spre bucuria fanilor, Pamela a dezvaluit, in sfarsit, secretul coafurii sale iconice! Intr-un clip video marca British Vogue de la inceputul anului trecut, actrita prezinta obiectele care se afla in geanta ei Stella McCartney, in valoare de 1.695 de dolari. Printre acestea se numara un parfum natural, realizat din ylang-ylang si petale de trandafir din propria gradina, un ulei cu CBD, un eventai, cristale, dar si cateva produse cosmetice.

Cu toate acestea, detaliul care a atras atentia tuturor a fost o pereche de lenjerie intima, pe care o foloseste in coafura sa.

„Sa nu-mi spui ca nu ai un elastic pentru par. Acesta este trucul meseriei. Ne intoarcem cu adevarat in anii ’90”, a explicat Anderson, in timp ce isi prindea parul cu perechea de lenjerie.

Articole din aceeasi categorie