02.12.2021
Shakira ajunge la altar dupa 11 ani de relatie cu Pique? Cine a dat-o de gol

Shakira se marita, in sfarsit! Zvonul a pornit dupa ce managerul ei, Jairo Martinez, a spus ca diva se intelege la perfectie cu Pique si ca ar putea ajunge curand la altar.

Cantareata de origine columbiana, Shakira (44 de ani), si fotbalistul Gerard Pique (34 de ani) sunt impreuna de peste zece ani si au deja doi copii. Insa nu s-au casatorit pana acum.

Salma Hayek, definitia senzualitatii autentice! Actrita are un bust impresionant, este superba in costum de baie

Iata ca abia acum au aparut zvonuri ca cei doi s-ar pregati de nunta. Jairo Martinez a lasat sa se inteleaga ca s-ar pregati in secret sa faca marele pas. El a spus ca parintii lui Pique o adora pe Shakira.
In timpul unor interviuri acordate pentru programul “60 minutes” de la o televiziune din SUA, cei doi s-au declarat total impotriva casatoriei.

”Casatoria ma sperie mult, nu vreau ca el sa ma vada ca sotie. Prefer sa ma vada ca iubita, ca amanta sa. Putin ca un fruct interzis”, a explicat Shakira, in urma cu peste un an. Pe de alta parte, diva a dat asigurari ca nu au fost niciodata ”o pereche traditionala”. Asta pentru ca luni intregi nu sunt impreuna, din cauza programelor separate. Cu toate acestea, ei au reusit mereu sa gaseasca un echilibru in relatia lor.

Nicole Cherry a rabufnit dupa ce a fost certata de fani: „Calmati-va, nu mai dati mesaje, va rog”

”Nu avem un acord scris pentru impartirea sarcinilor, dar suntem parinti foarte implicati si ne sprijinim reciproc”, a mai spus cantareata. 

Shakira si Gerard Pique se iubesc din 2010

Povestea de dragoste dintre Shakira si Pique a inceput la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, din 2010, cand vedeta a interpretat cantecul “Waka Waka”. Ei au in prezent doi fii, Milan, de 8 ani, si Sasha, de 6 ani, si locuiesc in Barcelona, Spania. Shakira are o avere de 300 de milioane de dolari si Gerard Pique are in conturi 80 de milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie