25.12.2023
E atmosfera de sarbatoare pe Instagram! Vezi cum sarbatoresc Craciunul Cleopatra Stratan, Valentina Nafornita, Natalia Barbu si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt deosebite si unice deoarece reprezinta ocazia perfecta de a fi alaturi de cei dragi si de a crea amintiri pentru intreaga viata. 

Inca de la miezul noptii, dar si dis-de-dimineata, mai multe persoane publice de la noi au avut grija ca atmosfera de sarbatoare sa domine atat in casele lor, cat si pe social media.

Iata lista vedetelor si bloggerilor care au impartit deja emotiile pozitive cu fanii lor:

Cleopatra Stratan

Cleopatra si sotul ei, Eduard au inceput sa sarbatoreasca Craciunul inca de la miezul noptii, impreuna cu cativa prieteni de-ai lor. „Craciun Fericit dragilor! Sa aveti sarbatori de poveste”, a scris Stratan pe Instagram.

Katy Black

Mos Craciun a reusit deja sa ajunga la Katy Black, sau mai exact, la cei 3 fii ai ei. Ei au primit jucarii, iar momentul a fost imortalizat si postat pe retelele de socializare.

„Craciun fericit”, a mai scris Katy pe online.

Dianna Rotaru

Alaturi de Natalia Duminica, dar si alti cativa prieteni, Dianna Rotaru a inceput sa simta atmosfera de sarbatoare inca din ajun de Craciun.

Valentina Nafornita si Cristian Spataru

„Sa aveti sarbatori frumoase si nu uitati ca si noi avem colinde...”, a notat Cristian Spataru pe retelele de socializare.

Un tata si-a dat demisia si a devenit „bodyguard” pentru fiica lui. O considera atat de frumoasa, incat se teme ca ar putea fi rapita - FOTO

Vlada Botan

Dan Ionita

„Fiica miliardarului” de pe TikTok! Imagini virale cu o fetita de 11 ani care pozeaza in tinute de lux si un ceas de 124.000 de dolari - VIDEO

Natalia Barbu

Loredana Groza, primele declaratii despre divortul de Andrei Boncea, dupa 20 de ani de casnicie

Articole din aceeasi categorie