23.12.2023
Loredana Groza, primele declaratii despre divortul de Andrei Boncea, dupa 20 de ani de casnicie

Despre divortul dintre Loredana Groza si Andrei Boncea, barbatul cu care a fost casatorita timp de 20 de ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, insa artista nu a facut nicio declaratie. Pana acum, insa, caci in prag de Craciun, ea si-a deschis sufletul.

Chiar daca Loredana Groza si Andrei Boncea au divortat in urma cu cativa ani, artista nu a oferit niciodata detalii despre motivele care au stat la baza separarii. In cadrul podcastului Fain si simplu, artista a spus ca nu va dezvalui care au fost motivele care au provocat ruptura, fiind detalii mult pra intime.

„La mine nu a ajuns stirea divortului, nu cred ca e atat de accesata. Eu stiu care e adevarul meu si atunci cand stiu care e adevarul meu, orice spun altii care n-are legatura cu adevarul acesta nu imi pasa. E usor sa arunci cu noroi, e usor sa jignesti, e usor sa faci rau. Nu dau replica, de ce sa-mi consum energia? Lasa lumea sa vorbeasca!”, a marturisit Loredana Groza, potrivit Libertatea.

De asemenea, cantareata a subliniat ca nu ii pasa de ceea ce spun oamenii si ca ea stie adevarul si ce este mai bine pentru ea.

Cum comenteaza Mariana Josan divortul de Gabi Marcu

„Multi mi-au zis ca sunt nebuna, ce o sa fac? Ce o sa zica lumea? Ca o sa-mi distrug cariera, chiar si cei apropiati mi-au zis. Imi asum aceasta raspundere si cred ca daca toata lumea si-ar asuma raspunderea si n-ar da vina pe altii pentru esecul pe care il au uneori in viata, ar fi mult mai bine. Asta e problema in ziua de azi, lumea nu mai este responsabila. Daca e sa dau un sfat oamenilor, este sa fie responsabili pentru tot!”, a mai spus indragita cantareata.

Loredana Groza a fost data de gol de tatal ei 

La un moment dat au mai existat zvonuri despre divort, dar nici Loredana si nici Andrei nu au comentat in vreun fel informatia. La inceputul anului, insa, Vasile Groza, tatal solistei, a dezvaluit pentru Cancan ca fiica lui si fostul ei partener au o relatie in care nu exista loc de dusmanii. Nu mai sunt la curent cu tot ceea ce se intampla in viata celuilalt, insa cel mai important este ca nu-si neglijeaza fiica.

Mesajul emotionant al Dianei Ballerini pentru fiica ei! Iris a implinit 8 anisori - FOTO

„Nu ma intereseaza unde sta el, nici pe ea nu o intereseaza. Relatiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dusmanie intrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil", a spus Vasile Groza, fara a preciza cand s-a produs despartirea.

Conform Capital, divortul ar fi avut loc acum cativa ani, Loredana si Andrei Boncea fiind separati din 2019. „Loredana si Andrei Boncea au incercat mult timp sa pastreze ideea de casnicie si de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, insa, au luat decizia de a se separa si ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divortat in mare secret", au dezvaluit pentru Capital cateva surse, in urma cu un an.

Articole din aceeasi categorie