14.02.2023
Actrita Nelly Cozaru a lansat prima sa carte si este mandra de acest lucru! Vezi cum a decurs evenimentul dedicat volumului „Rebeliunea Nelly Cozaru” - VIDEO

Talentul e o „meserie” cu care te nasti, iar Nelly Cozaru ne demonstreaza acest lucru. Actrita a lansat prima sa carte intitulata „Rebeliunea Nelly Cozaru” si cu aceasta ocazie a adunat zeci de oameni la un eveniment. Despre ce este acest volum, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Cartea cuprinde un sir de interviuri care au fost realizate pe parcursul anilor. Coordonatorul volumului a considerat ca totusi interviurile trebuiesc completate cu niste texte mai grele si cu ocazia asta s-au scris din partea colegilor mei si fosti colegi de la facultate si colegi de teatru, au realizat niste schite, niste portrete, niste articole care zic eu compun portretul poate si al meu dar si al generatiei de actori de cadre didactice si poate si o imagine a timpului in care am trait.”, a mentionat actrita Nelly Cozaru.

La lansarea cartii au participat cei mai dragi oameni ai actritei. „Sunt prietenii, sunt rudele, sunt colegii de la facultate, sunt fostii studenti, sunt prezentii studenti. Sunt oameni dragi sunt si vecini si ziceam, sunt profesoarele din satul Taraclia au facut un efort colosal de a veni. Initiativa a venit din partea lor si au venit aici in numar de 5-6 invatoare din scoala in care candva mi-am plimbat si eu pasii si nu am fost o eleva tocmai rea.”, a povestit Nelly.

La eveniment, invitatii au savurat o atmosfera deosebita, cu muzica selecta.

„Ma simt tanar alaturi de colega mea Nelly Cozaru, alaturi de toti colegii nostri. Sunt foarte bucuros sa-i revad aici pe multi din ei si plin de optimism speranta si ii doresc lui Nelly mult succes, multa sanatate si realizari frumoase.”, a spus ministrul culturii, Segiu Prodan.

Acum cativa ani era de parerea ca nu va ierta niciodata tradarea! Afla de ce Natalia Barbu si-a schimbat viziunea asupra acestui subiect: „Vad lucrurile mult mai detasat...” - VIDEO

„Am fost si colege in teatru si demult am inteles ca Nelly Cozaru este un creator deosebit, nonconformist, curajos care darama toate stereotipurile tabuurile. Un creator pentru care conditia de a crea este conditia cea mai importanta in procesul de creatie. De aceia eu o respect foarte mult o admir pe Nelly Cozaru”, a mentionat actrita Ninela Caranfil.

Desigur ca nu au lipsit nici studentii actritei care spun ca Nelly Cozaru pentru ei nu este doar un pedagog, dar si un exemplu demn de urmat. „Sunt una ditre studentele doamnei Nelly Cozaru. Nelly Cozaru pentru mine este mult mai mult decat un pedagog, mult mai mult decat un coordonator de curs, este modelul pe care il urmez. Pot spune cu inima deschisa ca prezenta mea este o partea din semnatura dumneaiei. Si-a lasat amprenta asupra personalitatii mele, m-a format ca om, ca artist, ca tanar actor.”, recunoscut actrita Rusanda Radvan.

Se iubesc ca-n prima zi! Vezi cum au sarbatorit Cleopatra Stratan si Edward Sanda 3 ani de relatie - FOTO/VIDEO

Evenimentul de lansare a cartii a fost moderat de actrita Daniela Burlaca, careia ii apartine si scenariul serii.

Articole din aceeasi categorie