14.02.2023
La munte, cu trei copii! Tatiana Heghea - vacanta de de iarna alaturi de familie. Vezi ce imagini a publicat interpreta - FOTO/VIDEO

Chiar daca are 3 copii, interpreta Tatiana Heghea, s-a aventurat sa plece la munte cu trei copii, unde se bucura de o priveliste extraordinara si de aer curat.

Tatiana nu ezita sa isi publice viata pe pagina sa de Instagram, astfel a povestit despre cat de curajos este baietelul ei, Arthur, mentionand:"Arthur, a luat ieri o lectie cu instructor, insa ii zicea acestuia la un moment dat ca il incurca. Azi, a vrut categoric, independent sa mearga".

88 de ani de la nasterea marelui poet Grigore Vieru. Cele mai frumoase citate despre iubire - FOTO

Interpreta a povestit despre experienta ei la munte si a primit mai multe incurjari din partea internautilor, astfel ea a venit cu un mesaj:"Da, cu adevarat, recunosc e mare curaj cu 3 copii, dintre care unul de 8 luni.Aveti dreptate, te consuma, insa cu o buna organizare si dorinta mare, am reusit azi sa schieze copiii, tata si spre final si mama a coborat de 2 ori partia neagra in compania unei mame tot cu 3 copii"

Tatiana Heghea este o artista din  Republica Moldova. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii impreuna Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Articole din aceeasi categorie