28.12.2023
Doua bucatarii diferite, un singur restaurant! Vezi unde poti manca cele mai bune sushi si pinsa din Chisinau - VIDEO

Sushi si pinsa sunt bucatele ce reprezinta doua tari diferite, iar acum pot fi gasite in bucataria unui nou restaurant din Chisinau, deschis acum 2 zile. La eveniment invitatii au putut savura toate bucatele, ba chiar au fost provocati si la cateva concursuri. Cum a fost, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

In ultimii ani, sushi si pinsa au devenit cele mai cunoscute feluri de mancare, plasand bucataria japoneza si pe cea italiana in topul preferintelor culinare. „Sunt extrem de bucuroasa ca am fost invitata sa prezint acest eveniment, ma reprezinta. Le multumesc pentru invitatie pentru ca eu sunt o gurmanda desavarsita care pun pret foarte mult pe calitatea bucatelor, pe gustul acestora, eu as vorbi nelimitat despre: gust, componenta, structura, rafinament, culoare, nu stiu, acrime, usturime tot absolut”, a mentionat Tatiana Heghea, interpreta.

Emotii, energie debordanta si multe bucate delicioase, de toate au avut parte invitatii serii. „Este un restaurant grandios, este mare si este o combinatie interesanta. Cred ca este unicul local din Chisinau la moment care imbina doua bucatarii absolut opuse. Este pe gustul fiecaruia, este un restaurant family. Aici se vor simti bine atat indragostitii, cat si cei care vin cu familia”, a spus Katalina Rusu, interpreta.

Organizatorii evenimentului la care a cantat Dan Balan, prima reactie dupa ce fanii l-au acuzat pe artist ca a urcat baut pe scena

„Mi-a placut conceptul japonez cu italian, asa ceva nu am mai intalnit. Mancarea eu deja o stiu de mai mult timp si evident ca este foarte gustoasa”, a povestit Tatiana Tattocika, influencer. „Mie tare mult imi place sushi, sotului ii place pizza. Putem ambii sa venim si sa mancam delicios si diferit”, a adaugat Sasha Letty, interpreta.

La deschiderea restaurantului, invitatii au fost provocati sa participe si la cateva concursuri, unde s-au descurcat de minune. „Nu cred ca o voi gati acasa pentru ca imi place foarte mult cea de la Ika si aici nu este publicitate, eu sunt consumator de ceva timp. Am invatat sa pretuiesc mai mult mancarea pe care o iau la livrare”, a spus Inna Colbasiuc, actrita.

Iuliana Maranciuc a trait momente istorice la Bruxelles! Afla cum a fost aceasta experienta, dar si daca urmeza nunta anul viitor - VIDEO

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie