29.07.2021
Dorin Galben si-a sarbatorit ziua de nastere! Cati ani a implinit jurnalistul si ce surpriza i-a facut iubita lui la miez de noapte: „Eu si acum am emotii si sunt socat. Nu stiam ca un cadou poate face un om atat de fericit, dar Violeta a reusit!” - VIDEO

Jurnalistul Dorin Galben a implinit varsta frumoasa de 30 de ani. 

Pe pagina sa de Instagram Dorin a postat o postare in care anunta ca a implinit 30 de ani si le multumeste tuturor pentru felicitari.

„Azi fac 30 de ani. N-am organizat o mare petrecere. Nu e in firea mea. In schimb, am invitat la cina fetele mele: mama, sora si iubita. Am multe bucurii pana la aceasta varsta, iar una dintre ele e ca cele mai importante femei din viata mea sunt si foarte bune prietene. Va multumesc tuturor pentru felicitari! Nici nu-mi imaginam ca sunteti atat de multi. Sunt onorat! Neaparat o sa va raspund fiecaruia in parte. ”, a scris Dorin la descrierea fotografiilor in care apare alaturi de cele mai scumpe femei din viata lui - iubita sa, Violeta Scrisu si mama sa. 

Citeste si :  Emily Ratajkowski, poza de 1,6 milioane de like-uri pe Instagram! Cum a fost surprinsa

Iar in Instastory, Dorin a aratat cum si-a petrecut ziua de nastere, dar si ce surpriza i-a pregatit Violeta la miezul noptii. 

Citeste si :  Fetita-eroina! La 8 ani, a salvat un baiat de la inec, chiar daca ea insasi nu stia sa inoate

Violeta nu i-a permis sa intre in ograda casei pana nu se face mijlocul noptii pentru ca i-a pregatit o surpriza cu ocazia zilei de nastere. I-a adus un tort cu lumanari, in care Dorin a suflat si a spus in gand dorinta pe care o are. Iar mai tarziu cei doi, au mers in ograda casei, acolo unde era pregatit un locusor special pentru Galben. Ca intr-o poveste, Violeta a pregatit un coltisor ca scos din rai, plin cu lumanari, o masa frumos amenajata si perne de jur imprejur. 

Citeste si :  Ana Cernicova s-a vaccinat anti COVID! Vezi momentul video in care sopranei ii este frica de ac - VIDEO 

Dorin a primit cadou un ceas si multe alte accesori care l-a facut bucuros, insa cadoul de baza, care a fost un lucru mult astepat este un MacBook pro. 

„Eu si acum am emotii si sunt socat. Am MacBook pro. Violeta stia ca eu tare mult mi-l doresc si zaboveam sa-l cumpar si mi l-a luat ea. Este un cadou din partea familiei. Eu nu stiam ca un cadou poate face un om atat de fericit, dar Violeta a reusit!”, a exclamat Dorin in Instastory. 

Dorin Galben este jurnalist si vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, in care posteaza interviuri marca #faraprotocol. In cadrul interviurilor, Dorin invita oameni de afaceri, politicieni, doctori, artisti, bloggeri dar si alte persoane. 

Citeste si :  Sarbatoare in familia Cristinei Croitoru! Baietelul interpretei a implinit 5 ani. Vezi videoclipul emotionant in care acesta apare de mic si pana acum: „De 5 ani ne faci sa zambim, sa iubim asa ca niciodata si sa vedem viata in cele mai aprinse culori!” - VIDEO 

Sursa foto/video: Instagram

Articole din aceeasi categorie