26.02.2024
Tany Vander a plecat in vacanta fara sot si copii! „Dupa 13 ani de cand ne cunoastem, in sfarsit prima vacanta impreuna cu...” - FOTO/VIDEO

Vacantele nu sunt lipsite din viata bloggeritei, de aceasta data Tany a anuntat ca pleaca fara copii si fara sotul sau. Vezi in articolul de mai jos cu cine a plecat.

Tany Vander este foarte activa pe retelele de socializare si imparte cu urmaritorii sai intamplarile zilnice.

Intr-un InstaStory aceasta a publicat o imagine cu ea si fiul sau, Adam care o tine de mana, iar in descriere a mentionat: „Cand sa ies din casa s-au trezit ambii, iar Adam ma tinea de mana”.

Mai apoi aceasta a publicat o secventa video in care spunea: „Eu am uitat sa specific ca eu la mare plec fara copiii si dimineata Adam ma tinea de manuta, Kael s-a trezit. Insa eu am fost sincera cu Adam si i-am spus ca plec, nu i-am zis ca ma duc la mare, pentru ca nu mi-ar fi iertat asta. A fost un moment psihologic destul de greu, dar am inteles ca eu am evoluat foarte mult, cum am putut sa infrunt sentimentul asta de vinovatie care continuu persista in viata mea in orice secunda”.

Dupa care a publicat o secventa din momentul in care isi lua ramas bun si de la Vasile. Iar in descriere a scris: „Si nu am mai specificat ca zbor fara Vasile”.

Tany a ales sa plece in vacanta cu prietena sa, Inga. Astfel intr-un alt story bloggerita a mentionat: „Dupa 13 ani de cand ne cunoastem, in sfarsit prima vacanta impreuna cu Inga”.

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna ii cresc pe fii lor - Adam si Kael.

Articole din aceeasi categorie