11.04.2022
Donatii pentru Ucraina in loc de cadouri ordinare! Cerinta impresionanta pe care au avut-o mirii Brooklyn Beckham si Nicola Peltz la nunta regala din acest weekend - FOTO

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David si Victoria Beckham, s-a casatorit cu actrita Nicola Peltz, intr-o ceremonie fastuoasa la Palm Beach, SUA. 

Petrecerea a fost una de-a dreptul speciala nu doar datorita luxului si a invitatilor cu nume mondial, dar si pentru colectarea de fonduri pentru Ucraina. 

Ceremonia emotionanta a fost grandioasa, dar invitatii au fost rugati sa nu faca fotografii. Imaginile de la nunta au fost publicate exclusiv in revista Vogue.

Cantaretul Potap si-a exprimat public parerea despre comediantul Nurlan Saburov. Ce crede acesta despre conflictul iscat la concertul sau din Los Angeles din cauza razboiului: „Esti doar un alt lasi si slujitor al...” - FOTO

Se stie ca in loc de cadouri, tatal lui Nicola, Nelson, a cerut sa se faca donatii in sprijinul Ucrainei, iar invitatii au fost receptivi si au admirat aceasta intiativa.

Fericita mireasa a postat in mediul online o fotografie cu tatal ei, unde a scris: „Multumesc pentru cel mai minunat weekend din viata mea! Esti vantul de sub aripile mele!"

Ce vedete sunt pro sau contra regimului de la Kremlin! Ce sustinere are Vladimir Putin in lumea showbiz-ului mondial

Brooklyn Beckham si Nicola Peltz s-au casatorit, sambata (9 aprilie), in cadrul unui ceremonii pline de lux si rafinament, organizata pe proprietatea din Miami a familiei Peltz. De la evenimentul care a costat trei milioane de lire nu au lipsit invitatii faimosi si distractia pana in zori. 

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie