24.03.2021
Doliu in lumea muzicii. S-a stins din viata sotul interpretei Luciana Spinu, compozitorul Dorin Ieseanu: "De ce ne-ai lasat? Cum traim noi mai departe fara tine"

Zi neagra pentru familia, prietenii si colegii artistului Dorin Ieseanu. Barbatul s-a stins din viata, iar despre asta a anuntat sotia lui, Luciana Spinu.

Intrepreta a scris pe Facebook un mesaj dureros:  "De ce ne-ai lasat... Cum traim noi mai departe fara tine...Stelian te asteapta sa-ti sara in brate... De ce Doamne???? Nu pot trai fara tine... cum sa ma ridic?????".

Colegii de breasla au transmis condoleante familiei si multa putere: "O zi atat de trista... Eram atat de optimist ca se face bine... Doamne, prea dur! Nu-mi vine sa cred... Luciana, fii puternica te rog! Condoleante...", a scris Costi Burlacu. 

Dorin Ieseanu si Luciana Spanu s-au casatorit in 2016. Cei doi au un baietel.

Rodica Cioranica - in spital: „Imi fugise inima in calcaie de frica anesteziei si bisturiului"

Dorin Ieseanu s-a nascut pe 30 aprilie, in anul 1987. Acesta a fost compozitor la "Studio & Human Place," iar in prezent activa ca basist, vocalist, compozitor si regizor de sunet la "Big Flash Sound". 

Sorina Obreja - in mijlocul unei escrocherii. I-a fost furat contul de Instagram de doua ori: "In contul acesta am o parte din istoria mea, cu momentele mele, toate sunt bucati din viata mea, nu a lui Mohamed"

Articole din aceeasi categorie