17.10.2022
Doiliu in lumea muzicii de peste Prut! Rapperul Nosfe s-a stins din viata la doar 37 de ani. Vezi mesajul de condoleante al lui Sasha Lopez

Cunoscutul rapper roman Nosfe a murit la varsta de 37 de ani. Artistul activa atat pe plan solo, cat si in celebra trupa Satra Benz.

Anuntul ca artistul nu se mai afla printre noi a fost facut pe pagina oficiala de Facebook al trupei Satra Benz.

Cu doar cateva ore inainte sa moara, Nosfe ar fi sustinut alaturi de Satra Benz un concert la Romaero, in cadrul evenimentului Trap Attack. Iar cu aproximativ 48 de ore inainte de anuntul trist, Nosfe, pe numele lui real Darius Cretan, a lansat melodia si videoclipul „N-am de dat”, alaturi de Guess Who, Aura si Prny.

Nosfe a colaborat si cu Ruby pentru piesa „Condimente”. 

Fiica Danielei Costetchi a implinit 2 anisori! Micuta a avut parte de o sarbatoare frumoasa, alaturi de parinti „Suntem binecuvantati sa te avem!” - FOTO/VIDEO

In mediu online, mai multi interpreti au scris mesaje de condoleante, iar Sasha Lopez a mentionat: „Drum lin, prieten drag @nosfezilla”.

Cine a fost Nosfe

Nosfe a fost unul dintre cei mai cunoscuti rapperi de la noi din tara. Acesta este artist al label-ului Seek Music, activa solo, dar si in cadrul trupei Satra B.E.N.Z..

Se pare ca primul sau concert, a avut loc in orasul sau natal, Galati, iar cel de-al doilea, in Braila. Artistul Nosfe s-a facut remarcat si prin intermediul colaborarii cu artista Ruby, cu piesa „Condimente“, dar si cu piesa „Turist“, alaturi de Ale Blake.

Imagini de arhiva! Acum atrage toate privirile datorita frumusetii si carismei pe care o are, dar cum arata bloggerita Kathryn C cu 10 ani in urma? Vezi filmuletul pe care l-a publicat mama sa pe Tik Tok - VIDEO

„Eu m-am apucat de rap in 2002, am experimentat in primii trei ani foarte multe chestii, pentru ca nu eram constient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat in Romania, pentru ca eram in Italia, si m-am izbit de niste realitati ale hip-hopului, m-am schimbat si am inceput sa inteleg lucruri. Atunci am inceput sa scot ce am pe suflet, intr-adevar.”, a declarat Nosfe, in cadrul unui interviu.

Articole din aceeasi categorie