29.08.2024
Diana Ambros - în culmea fericirii! Ce imagini a publicat, dar și ce ne-a mărturisit viitoarea mireasă - FOTO

Prezentatoarea PRO TV, Diana Ambros, s-a logodit cu iubitul ei, Alexandru Roșca.

La scurt timp după ce Alexandru a publicat pe Instagram un video din timpul cererii în căsătorie și Diana a făcut publice imagini, atât cu frumosul inel cu diamante, cât și cu buchetul impresionant de trandafiri roșii.

29 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Felicitările din partea internauților nu au întârziat să apară. „Felicitările noastre”, „Iuhuuuuu”, „Felicitări”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit proaspătul cuplu logodit.

Contactată de perfecte.md, prezentatoarea știrilor de weekend a recunoscut că nu s-a așteptat să fie cerută de soție în acel moment: „Nu m-am așteptat că anume acum, dar știam că acest moment urmează să se întâmple. M-a luat prin surprinde și a fost magic, un apus nemaipomenit pe malul mării... Și bineînțeles că a fost emoțional. Sunt logodită și fericită”.

A renunțat la stomatologie pentru a-şi împlini visul! Povestea creatoarei de modă Oxana Kasandruța: „Apropiații nu înțelegeau cum poți să lași o profesie atât de nobilă și cu un venit mult mai mare” - VIDEO

A spus „DA”! Prezentatoarea știrilor PRO TV, Diana Ambros, a fost cerută în căsătorie

Diana Ambros, cunoscuta prezentatoare a știrilor PRO TV, a avut parte de o cerere în căsătorie de vis într-un cadru idilic pe un rooftop din Lefkada, Grecia.

Iubitul Dianei Ambros a organizat o cerere în căsătorie spectaculoasă la terasa unui restaurant, având ca fundal un apus de soare de neuitat. Pe lângă inel, Diana a primit și un buchet impresionant de trandafiri roșii.

Prezentatoarea a acceptat cererea cu un „DA” entuziast.

Echipa perfecte.md o felicită cu această ocazie și îi urează multă fericire în această nouă etapă a vieții.

Diana Ambros are 26 de ani, este frumoasă, creativă și muncitoare. Până acum era cunoscuta ca reporter, iar începand cu data de 14 octombrie 2023 este noua prezentatoare a știrilor PRO TV de weekend.

De 25 de ani, la Pro TV, ești liber, curios și an de an ești pregătit pentru aventură. Descoperim gustul, aroma și savoarea bucatelor tradiționale - VIDEO

Articole din aceeasi categorie