26.05.2022
„Vreau ca oamenii sa nu planga”! Interpretul ucrainean Vitalii Kozlovski a sustinut 3 concerte in buncarele din Zaporojie - VIDEO

Cantaretul Vitalii Kozlovski a fost recent in orasul ucrainean Zaporojie. Acolo artistul a cantat pentru militari si medici. Pentru ca spectacolele sa fie cat mai sigure, acestea au fost tinute in adaposturi.

Vitalii Kozlovski sprijina ucrainenii cu ajutorul culturii. Acesta se intalneste adesea cu compatrioti pentru a le distrage macar putin atentia de la gandurile despre razboi si realitatile teribile.

Artistul a postat pe Instagram un videoclip emotionant din cadrul concertelor.

Guf a devenit tata pentru a doua oara! Acesta a publicat primele poze cu copilul sau si al Iuliei Koroleva - FOTO

„Zaporojie! In loc sa concertez pe scene mari o fac in buncare. Pentru militari, medici si imigranti din Mariupol. Vreau ca oamenii sa nu planga. Vreau ca oamenii sa zambeasca si sa danseze din inima in Ucraina noastra libera. Asa va fi.”, a scris Kozlovski in descrierea video-ului.

Valeria Turcan a publicat noi imagini de la botezul fiului sau. Vezi cum a avut loc petrecerea lui Saul - FOTO

In comentariile de sub videoclip, ucrainenii ii multumesc cantaretului pentru sprijinul sau. „Va multumesc pentru ca ii sustineti pe ucraineni cu cantecele voastre si ii ajutati in momentele dificile”, a scris un internaut.

Articole din aceeasi categorie