09.05.2022
Trei interventii intr-o singura operatie! Cum se simte Diana Ballerini dupa ce s-a operat si ce marturisiri a facut femeia de afaceri despre imperfectiunile pe care le avea: „Nu puteam sa port hainele pe care mi le doream...” - VIDEO

Recent, femeia de afaceri Diana Ballerini s-a lasat pe mana chirurgului estetician pentru a corecta unele imperfectiuni. Alaturi de ea a fost reporterul Iulia Deliu, iar mai multe despre starea acesteia ne-a spus chiar ea. 

Vineri, Diana Ballerini a trecut prin cateva operatii estetice, despre ce fel de operatii este vorba si cum se simte acum ne-a povestit chiar femeia de afaceri. 

„Sunt bine, nu dramatiza! Depinde cum iti setezi mintea, eu sunt bine, m-am trezit foarte okay, sunt un pic slabita, dar e bine.”, precizeaza Diana.

Diana a optat pentru cateva operatii estetice simultan. Aceasta a optat pentru lifting la sani si liposuctie abdominala. 

Despre interventiile acesteia insa a povestit mai detaliat doctorul estetician al Dianei: „Au fost 3 interventii intr-o singura operatie. Operatia a durat aproximativ doua ore. Am facut ridicarea de san care se numeste mastopexie si de asemenea am lucrat si la abdomen. Am facut lipoaspiratia abdominala si am inlaturat un lipom mare aproximativ cat palma mea. Lipomul este o formatiune, niste celule grasoase care s-au extins si se maresc.”

„Nimeni nu a venit sa ma sustina!” Elizabeth Nizza a dezvaluit ca in timpul concursului „Romanii au Talent” viata ei era plina de probleme: „Am incercat sa redau pe scena un mic fragment din trairile mele” - VIDEO

Diana a ales sa faca aceste interventii pentru satisfacerea ei personala: „Nu puteam sa port hainele pe care mi le doream, mereu vedeam aceste defecte si am zis ca trebuie sa o fac si atat. Si apropo cineva mi-a scris pe Instagram si m-a intrebat de ce fac public asta si raspuns aici: Eu am curajul sa o fac si stiu ca foarte multe femei si-ar dori, dar nu au curajul, sau poate chiar nu stiu.”, spune Diana. 

Pe langa stresul examenelor, o adevarata incercare pentru tineri urmeaza a fi alegerea tinutei pentru balul de absolvire! Afla de la fashionista Xenia Bugneac care sunt tendintele in materie de tinute si ce combinatii ar trebui evitate categoric - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie