15.12.2022
De ziua sa de nastere a ajuns la Las Vegas impreuna cu sotia! Vezi cum si-a sarbatorit in acest an aniversarea luptatorul Ion Cutelaba - FOTO

Cunoscutul luptator din Republica Moldova, Ion Cutelaba a implinit 29 de ani.

Pe pagina sa de Instagram acesta a reusit deja sa publice cateva imagini unde se poate observa cum si-a petrecut aniversarea.

„Happy birthday to me! Thanks for the wishes!”, in traducere „La multi ani mie! Multumesc pentru urari!”, a scris luptatorul in descrierea fotografiei in care s-a pozat langa sotia sa, Olga.

A fost un an plin de realizari frumoase, insa cea mai importanta a fost nasterea fiului sau! Cat de mult s-a schimbat viata Mihaelei Tabura dupa aparitia copilului - VIDEO

Aflat la Las Vegas impreuna cu Olga, de ziua sa de nastere, Ion a decis sa ia cina intr-un restaurant select, acolo unde a servit cate o cupa de sampanie.

De asemenea, luptatorul a publicat si o fotografie cu tortul sau aniversar, dar si cu mesajul de felicitare pe care l-a primit din partea fiicelor sale.

Ion Cutelaba este un artist martial mixt profesionist din Republica Moldova care concureaza in divizia semigrea a Ultimate Fighting Championship.

Acesta a devenit tata atunci cand avea doar 20 de ani, iar acum se poate lauda cu o sotie frumoasa pe nume Olga si doua fetite superbe. Luptatorul isi adora familia, iar dovada sunt imaginile postate cu regularitate pe retelele de socializare.

„Copii pentru copii”! Cristina Scalat a organizat un concert caritabil pentru a ajuta o fetita de doar 3 anisori. Afla povestea micutei Polina care s-a nascut cu o malformatie la urechi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie