15.12.2022
De 5 ani sunt alaturi de iubitorii de muzica populara! Orchestra Moldovlaska si-a sarbatorit aniversarea pe platourile de filmare. Vezi care a fost atmosfera - VIDEO

La 5 anisori a ajuns Orchestra Moldovlaska. Instrumentistii au sarbatorit chiar pe platourile de filmare, iar alaturi de ei au fost si solisti din Romania. Chiar daca sunt tineri, sunt apreciati deja de public. Cum au fost cei 5 ani, dar si atmosfera de la aniversare, afla in cadrul unui repotaj marca O Seara Perfecta.

Chiar daca acum 2 zile a fost sarbatoare in familia Orchestrei Moldovlaska, instrumentistii au sarbatorit muncind la filmarile videoclipurilor pentru Revelion.

„Cu Dorin cantam impreuna din 2002, deja sunt 20 de ani. Intre timp am reusit sa colaborez cu toate orchestrele profesioniste din Moldova. Avand o oarecare experienta in spate si un bagaj de cunostinte in folclorul moldovenesc si romanesc am decis ca ideile noastre sa le personalizam si sa iesim cu produsul nostru in fata publicului larg.”, a mentionat intrumentistul Veaceslav Stefanet.

A fost un an plin de realizari frumoase, insa cea mai importanta a fost nasterea fiului sau! Cat de mult s-a schimbat viata Mihaelei Tabura dupa aparitia copilului - VIDEO

In cei 5 ani de activitatea au reusit sa lege prietenii frumoase cu solisti si instrumentisti atat de la noi cat si de peste Prut.

„Ionica Minune, Ionut Dolanescu, Simona Dinescu, Marcela Fota... Sunt multi cu care am avut colaborari. Ei ne-au cautat si noi am fost foarte bucurosi si mandri.”, a spus instrumentistul Dorin Buldumea.

„Eu ma cunosc cu baietii de foarte multi ani, in special cu Dorin Buldumea. Suntem prieteni foarte buni si am tinut sa fac o melodie foarte frumoasa cu ei. Pe aceasta cale vreau sa le urez si eu un La multi ani.”, a recunoscut Marin Jan Micu.

Imagine emotionanta cu Bruce Willis. Actorul e grav bolnav, familia s-a reunit mai devreme pentru Craciun

Succesul orchestrei nu ar fi posibil fara multa munca si daruire. „De la Craiova sunt. Este o orchestra nou aparuta de inalt profesionalism”, a spus instrumentistul Stefan Pitulici.

Articole din aceeasi categorie