17.08.2022
Cum arata locatia unde va avea loc nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Proprietatea ii apartine actorului - FOTO

Casa lui Ben Affleck din Georgia va fi locul in care mult asteptata petrecere de nunta va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Domeniul impresionant al actorului se intinde pe 36 de hectare in Insula Hampton din Georgia, SUA. Pare a fi locatia perfecta pentru o nunta plina de fast, dar tinuta departe de ochii indiscretilor. Mirii au planuri mari pentru invitatii lor speciali, in cea mai mare parte rude si prieteni.

Acum cuplul Bennifer isi va lua revansa pentru faptul ca s-au casatorit in Vegas, in urma cu cateva saptamani. Adevarul este ca diva si-a dorit mult sa-i devina sotie anul acesta, asa cum a fost una dintre rezolutiile sale de la inceputul anului.

Rihanna si A$AP Rocky au fost vazuti pentru prima data alaturi de copilul lor. Cei doi parinti au zburat cu un avion privat in Los Angeles - FOTO

J Lo se intelege foarte bine cu copiii lui Affleck si chiar a luat-o pe fiica cea mare a acestuia cu ea la New York weekendul trecut, iar acum intelegem si de ce. Pentru pregatirile de nunta, de ultim moment. Fiecare invitata va avea nevoie de cel putin trei tinute, intrucat nunta este planificata sa tina trei zile, intocmai ca in basme, chiar daca mirii au ajuns la varsta maturitatii.

Probabil ca locatia a fost atent aleasa tocmai pentru ca Affleck incepe sa tolereze din ce in ce mai greu agresivitatea paparazilor. La domiciliul sau din Georgia va putea controla cine intra si cine face poze, mai ales ca nunta, potrivit celor mai recente informatii mondene, a fost vanduta revistei Vogue. La fel au procedat si Brooklyn Beckham si Nicola Peltz cand s-au casatorit in aprilie.

Ce raspuns le-a dat Doja Cat haterilor care o critica pentru faptul ca s-a ras pe cap: „Inca mai credeti ca voi arata asa cum vreti voi?”

Acest vast domeniu care ii apartine lui Ben este situat intr-un oras numit Riceboro, destul de aproape de Savannah. Casa are in jur de 700 metri patrati, trei dormitoare, cinci bai si cateva anexe pentru oaspeti.

Casa are si o terasa foarte mare, cu vedere la lac, dar si un ponton superb, unde se pot realiza fotografii spectaculoase.

Cu siguranta specialistul in organizarea de evenimente, platit regeste de Jennifer si Ben Affleck, va decora totul minunat, intr-un cadru de vis, demn de vedetele de calibrul lor.

Articole din aceeasi categorie