25.04.2023
Nunta ca-n povesti pentru fiica lui Lionel Richie. Sofia Richie a fost o mireasa superba in Franta

Sofia Richie, fiica celebrului Lionel Richie, s-a casatorit sambata, la luxosul Hotel Cap-Eden-Roc de pe Riviera franceza.

Fashionista in varsta de 24 de ani a fost condusa la altar de catre celebrul ei tata, cantaretul Lionel Richie, in varsta de 73 de ani. La evenimentul grandios au fost prezenti invitati celebri precum Paris Hilton, Cameron Diaz si sora mai mare a Sofiei, Nicole Richie.

Pasha Parfeni - o dedicatie muzicala emotionanta, pentru parinti si bunici: „O sa-l comemorez pe tatal meu, care a plecat la ceruri in 2022...” - VIDEO

Sofia Richie a a fost o mireasa ca-n povesti in ziua ei cea mare, la care a imbracat o rochie de culoarea fildesului, cu margele. Vedeta i-a spus Da producatorului muzical britanic Elliot Grainge, in varsta de 30 de ani, cu care s-a logodit anul trecut, in aprilie, la doar un an de cand au devenit cuplu. Noul sot al Sofiei, Elliot, este fiul lui Lucian Grainge, presedintele si CEO al Universal Music Group.

La nunta organizata pe Riviera franceza, Sofiei i s-au alaturat parintii, sora Nicole Richie si partenera de lunga durata a lui Lionel, Lisa Parigi - fratele Sofiei, Miles, fiind o absenta vizibila de la eveniment.

Mireasa a schimbat nu mai putin de trei rochii Chanel pentru weekendul ei nuptial, inclusiv una pe care a purtat-o la repetitia de cu o zi inainte. Pentru ceremonia principala, Sofia a purtat o rochie delicata cu paiete albe irizate, din colectia Chanel de toamna 2023.

Cuplul a optat pentru o ceremonie traditionala evreiasca, dupa ce Sofia, nascuta crestina, a dezvaluit ca s-a convertit la religia sotului ei.

Articole din aceeasi categorie