05.03.2024
Dara lanseaza „113”! Videoclipul piesei a fost filmat in China: „A fost cea mai spontana decizie” - VIDEO

Dupa mai bine de 3 luni de la lansarea cantecului „Neiubire Virtuala”, Dara a avut premiera piesei „113”.

Desi a trecut mai putin de o zi de la lansare, piesa „113” a adunat aproape 10 mii de vizualizari, dar si 500 de aprecieri pe Youtube.

Nicoleta Bezer - victima bullying-ului: „Am avut un caz cand un coleg de clasa mi-a facut o…” - FOTO/VIDEO

Despre cel mai recent proiect al sau, Dara a vorbit intr-o postare pe social media, acolo unde a povestit si faptul ca videoclipul a fost filmat in China, mai exact, la Hong Kong.

„Linia Fierbinte 113 e sus!!! Am scris acesta piesa la Chisinau in sesiune cu @vladmazarel si @nemax_music! A fost un moment absolut magic. Dupa, a luat-o @theturcu si a facut o nebunie de productie care imi da fiori ori de cate ori o ascult! Iar despre clip, stiti si voi. @ralucanietk, @alexandrumuresan si @alexchitu au facut coalitie in vacanta noastra din Hong Kong si au spus ca nu plecam de acolo fara clip! A fost cea mai spontana decizie din care a iesit un clip cool, sexy si edgy”, a spus interpreta.

Asteptari vs Realitatea! Vasile Macovei arata partea mai putin stiuta a insulei Bali - FOTO/VIDEO

Entuziasmati de profunzimea piesei, dar si a videoclipului, fanii au venit cu mesaje de felicitare pentru Dara: „Totusi, Dara, tu esti un fenomen! Cata profunzime in versuri! Ce interpretare! Cat talent”, „Textul e de-a dreptul bestial”, „Dureros de frumos. Versurile, muzica, cadrele, productia, vocea....totul este wow! Cea mai buna decizie pentru locatia videoclipului! Felicitari intregii echipe”, „Calitate in voce,calitate in chip si suflet”.

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie