10.10.2024
Bună sau rea? Ce spune Ana Cernicova despre relația cu soacra sa, Gabriela Lungu - VIDEO

Soprana Ana Cernicova a fost invitată în platoul O Seară Perfectă, acolo unde a dezvăluit care este relația cu mama logodnicului ei, Cătălin Lungu.

Cernicova a fost întrebată pe cine ar alege ca colegă de apartament, pe prietena ei - Milla Danilceac sau pe soacra - Gabriela Lungu. Interpreta a răspuns: „Doamna Gabi - one love. Pe mine poți să mă arunci oriunde cu ea”.

De asemenea, Ana a povestit că împreună cu Gabriela ar putea merge „oriunde”: „Noi am fost în Italia acum la rudele lor și am sărbătorit, iar în următoarea zi eu am vrut să vizitez Veneția. Din toate cele 11 persoane de acolo, doar doamna Gabi a ales să meargă cu mine. Ea este „my parnter in crime”. Noi având timp limitat, am reușit să luăm trenul împreună într-un oraș străin, cu italiana noastră pe care nu o cunoaștem, noi am alergat prin Veneția ca să reușim să ajungem la piața San Marco. Eu nu pot să merg pe gondolă căci am rău de mare și am fost nevoită să o chinui pe doamna Gabi și efectiv alergam, acolo am descoperit-o și ca o sportivă de performanță foarte bună și ca un om alături de care aș putea merge oriunde”.

„Eu o cunosc pe Gabi de mulți ani, căci am fost în aceeași clasă cu Sanda și ea fiind mătușa Sandei, era prezentă pe la sărbători, pe la adunări de părinți. Deci, cum o cunosc de atunci, femeia asta este și în prezent la fel de plină de viață”, a precizat Anișoara Loghin, prezentatoarea serilor perfecte. „Eu nu am crezut vreodată că aș putea să mă simt atât de bine cu soacra mea pentru că, în lume se zice: „Soacră, soacră, poamă acră”. În cazul meu e poamă dulce, e mango”, adăugat Ana.

De asemenea, Gabriela Lungu a recunoscut într-un interviu pentru O Seară Perfectă că are o părere mai mult decât bună despre Ana Cernicova: „E fată cântărită, pusă la locul ei”.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane de la noi din țară. Ea a fost căsătorită cu Valentin Uzun și este mama unei fetițe pe nume Amelia. În prezent este logodită cu actorul și maestru în artă, Cătălin Lungu.

Ce simte o prezentatoare atunci când îi cade prompterul? Cum răspunde Iuliana Maranciuc - VIDEO

Gabriela Lungu este actriță, regizoare și directoare a Teatrului Municipal „Guguță” din Chișinău. S-a născut la 13 februarie 1974 în satul Recea, Rîșcani, Republica Moldova într-o familie de pedagogi. De mică visa să devină profesoară, ca să continue dinastia în cea de-a treia generație. Fiind, însă, eleva în clasa a VII-a, participa la Concursului Republican „Se caută o stea”, ca în anul 1988, să se înscrie în clasa teatrală a Liceului Nr. 2 din capitală. După absolvirea liceului în anul 1991 merge la Institutul de Arte. Cariera scenica și-o începe în anul 1992.

SURSĂ FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie