11.07.2024
Detalii din culise! Ce mai face Guz după ce s-a retras din viata publică - VIDEO

Invitat la podcastul „Bandstage”, Guz a povestit despre motivul pentru care proiectul său solo este pus pe pauză. Cu ce se ocupă momentan interpretul, află în articolul de mai jos.

În ultima perioadă proiectul Guz a fost pus pe pauză: „Momentan studiez, îmi fac upgrade mie, dar la om, asta se face mai greu, mă refer aici la producție, vreau numele să-l pun, să curăț un pic, să fac mai matură chestia asta, mai corect”.

Cum s-a schimbat relația dintre Diana Stoica și soțul ei după ce au devenit părinți: „Chiar o să menționez...” - VIDEO

Guz a menționat că întotdeauna este loc de mai bine în piesele sale, astfel, trebuie să lucreze la ele mult. „Eu pregătesc albumul, dar nu așteptați de la mine, eu nu sunt activ, eu scot piesa atunci când merită de scos și dacă ea merită de scos nu înseamnă că ea e gata. Nu consider că piesa mea o să fie gata până când nu mor eu, atunci când eu mor și nu mai pot schimba nimic atunci asta e”. 

„Ultima piesă pe care eu am lansat-o oficial a fost „Momâie”, care am făcut-o în grabă, videoclipul îmi place, dar pe alocuri nu-mi place și nu-mi place nici forma piesei și probabil o să o refac pe albumul pe care o să-l scot, dar nu-mi place că nu am avut timp pentru efecte, eu am vrut să o scot până la Halloween”, a povestit interpretul. 

„Am scos-o și efectele nu prea au ieșit. Trebuia o altă cameră, altfel să filmez, ca să mă fac pe mine transparent în anumite locuri, să creez senzația de fantomă, nu am reușit, mai trebuia timp”, a adăugat Guz.

Garderoba capsulă pentru vacanță! 10 articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din valiză - FOTO

Guz cu numele său real Ivan Guzu, este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din Republica Moldova, care se bucură de succes nu doar la noi, dar și peste Prut. Acesta a activat timp de 10 ani și în calitate de actor la Teatrul Ginta Latină din Chișinau.

SUSRĂ FOTO: Instagram/ guzofficial, Facebok/ GUZ

Articole din aceeasi categorie