21.04.2023
Cu parul blond platinat si intr-o tinuta extrem de stilata! Vezi cum a aparut, Iuliana Beregoi, in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa „Problem” - VIDEO

Iuliana Beregoi isi uimeste din nou fanii. De aceasta data cu o piesa in limba engleza care poarta numele „Problem”.

Despre lansarea piesei, artista a anuntat pe contul ei de Instagram acum cateva zile. „Joi, 20 aprilie, ora 18:00, Problem.”, a scris atunci Beregoi, adaugand si cateva poze care i-au fost facute in timpul filmarilor pentru videoclip.

Emilian Cretu - filmulet emotionant de ziua mamei sale! A adunat peste 10 mii de aprecieri in doar o ora - VIDEO

Dupa ce a fost postata melodia pe Youtube, Iuliana a inregistrat un video pe social media unde a mentionat: „Dragii mei, s-a lansat piesa. Toata lumea intrati pe acest link.”

In mai putin de o zi de la lansare, „Problem” a adunat peste 50 de mii de vizualizari pe canalul de Youtube Mixton Music.

„Piesa este absolut superba! Imediat ce am auzit-o am inceput sa uit de toate problemele.”, „E cea mai superba melodie! Felicitari echipei!”, „Cea mai faina piesa! Respect si multumim pentru toata munca depusa.”, „Ador piesa, a iesit bomba! Sper sa intre cat mai repede in top.”, au scris fanii Iulianei in sectiunea de comentarii, dupa ce au ascultat cantacul.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Daniela Andreev a iesit din zona de confort! Xenia Bugneac i-a schimbat look-ul prezentatoarei PRO TV: „Mi-au placut toate, au fost asa diferite in felul lor” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie