13.06.2023
De ce s-a pregatit Tina Turner de inmormantare dupa cearta cu Aretha, presupusa amanta a sotului ei

Cearta a inceput inainte de divortul dintre Tina Turner si Ike in 1978, cand s-a zvonit ca Aretha Franklin ar fi avut o aventura cu e

Artista legendara Tina Turner si-a planificat inmormantarea in avans, dupa ce a aflat despre problemele ei de sanatate. Renumita cantareata a vrut neaparat sa aiba o inmormantare mai fastuoasa decat cea a rivalei sale din industria muzicala, Aretha Franklin, relateaza RadarOnline.

Tatiana Heghea - aparitie plina de stil si atitudine! Tinuta in care a aparut interpreta - VIDEO

O sursa apropiata a artistei a dezvaluit in 2018 ca Tina si Aretha „au fost rivale aprige” si Turner nu avea de gand ”sa-i permita Arethei sa-i eclipseze inmormantarea”. Tina Turner avea deja probleme de sanatate atunci, in urma transplantului de rinichi suferit, cand a primit un rinichi chiar de la sotul ei, Erwin Bach.

”Nu mi-e frica de moarte”, spunea artista. Doar ca apropiata sa a subliniat ca si-a dorit neaparat o inmormantare mai spectaculoasa decat cea a Arethei Franklin.

4 aretha franklin 3 jpg jpeg

Duelul divelor a fost si mai aprins dupa ce Beyonce a numit-o pe Tina Turner ”Regina” la ceremonia premiilor Grammy din 2008. Interventia a fost socotita de Aretha Franklin drept o ”linguseala ieftina”.

Tina Turner nu a ramas datoare cu un raspuns: ”Ce ego imens are, daca-si imagineaza ca e singura”, a tunat artista, dupa ce a aflat comentariul Arethei.

”Tina va fi inmormantata in haine de designer, intr-un sicriu personalizat, o va eclipsa pe Aretha”, spunea o sursa in 2018. ”Va fi ultimul show maret al Tinei.”

Smiley si Gina Pistol, luna de miere cu peripetii: „Nu s-a furat mireasa in noaptea nuntii, dar s-a furat acum” - FOTO

Cearta dintre cele doua mari artiste a inceput inainte ca Tina Turner sa divorteze in 1978 de Ike, cand circulau zvonuri ca acesta o insela cu Aretha Franklin.

Ike si Tina Turner au rupt barierele interrasiale si au castigat inimile a milioane de fani pe tot globul. Insa, in spatele performantelor lor muzicale si a hiturilor care au facut ravagii, se afla o casnicie toxica, presarata cu violenta.

Tina Turner a divortat dupa 16 ani de la casatoria de Ike, barbatul care a abuzat-o ani intregi. "Traiam o viata de cosmar," a dezvaluit Tina pentru revista People intr-un interviu-bomba in noiembrie, 1981: "Nu imi era frica de faptul ca o sa ma omoare pentru ca il paraseam, deoarece eram deja moarta. Cand am plecat, nu m-am mai uitat inapoi.", a marturisit Tina Turner.

Aretha Franklin a murit in luna august a lui 2018, la 76 de ani, in timp ce de la Tina Turner ne-am luat adio in luna mai a anului 2023. Avea 83 de ani.

Articole din aceeasi categorie