03.08.2022
Cu cine se iubeste fiica lui Bruce Willis. E un cunoscut muzician

Rumer Willis  are un nou iubit? Fiica lui Bruce Willis a fost  surprinsa pentru a doua oara in aceasta vara impreuna cu muzicianul Derek Richard Thomas. Astfel, au aparut zvonuri ca cei doi sunt mai mult decat prieteni.

 

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Potrivit fotografiilor , Willis si artistul au vizitat o piata locala de fermieri din Los Angeles, zilele trecute, si au ales fructe si legume proaspete.

Actrita pura o rochie simpla in carouri in timp ce impingea un carucior plin cu produse. Cat despre Thomas, acesta avea o camasa albastra cu nasturi si pantaloni negri.

Willis  a avut in ultimele luni mai multe postari cu rockerul pe retelele de socializare, inclusiv un videoclip cand cantau melodia „How Many Years”, pe scena, in timpul spectacolului sau „Jam In The Van”. Cei doi au fost vazuti, de asemenea, in timp ce se bucurau de o intalnire, la pranz, in iunie.

In ciuda faptului ca au pasiuni similare si petrec destul de mult timp impreuna, niciuna dintre parti nu a confirmat statutul relatiei.

Chai daca se concentreza asupra vietii ei amoroase, Rumer se preocupa si de relatia mamei sale cu Daniel Humm. "Fiicele ei sunt ingrijorate ca Humm o foloseste doar pentru faima. Si-au rugat mama sa nu se lase duse de val, dar ea este mult prea indragostita", spune o persoana din interior.

„Problema este ca Daniel este vazut in cercurile din Manhattan ca un adevarat playboy, iar Demi nu are nevoie de asa ceva.”

Articole din aceeasi categorie