03.08.2022
Mama lui Beyonce reuseste sa arate uimitor la varsta de 68 de ani. Tina Lawson si-a etalat silueta intr-un costum inflorat - FOTO

Beyonce are de la cine sa mosteneasca genele bune, asta pentru ca mama celebrei cantarete este fermecatoare si la varsta de 68 de ani. Recent, Tina Lawson si-a etalat silueta de invidiat intr-un costum inflorat de vara in cele mai noi fotografii postate pe contul sau de Instagram. 

Tina si-a umplut reteaua de socializare cu o multime de fotografii realizate intr-un ansamblu inflorat, in care predomina culoarea albastra. Setul a fost compus dintr-o pereche de pantaloni mulati si un top scurt, care i-a lasat la vedere abdomenul si i-a pus in evidenta picioarele tonifiate. Aceasta si-a completat tinuta cu o camasa lunga asortata, iar ca accesorii, ea a optat pentru o palarie, o pereche de ochelari de soare cu lentile albastre si un lant argintiu.

Angelina Jolie nu uita sa fie o mama cool. Actrita, filmata in timp ce dansa impreuna cu fiica ei, in varsta de 17 ani

Mai mult, Tina a ales sa poarte in picioare o pereche de sandale maro, care s-au potrivit perfect cu palaria si si-a nuantat buzele cu un ruj rosu pentru a oferi un aer elegant.

Postarea a fost realizata pentru a promova noua colectie de haine realizata de fiica ei, celebra cantareata Beyonce. „Poti fi acea fata la orice varsta”, a scris Tina Lawson la descrierea postarii.

Beyonce a lansat primul album de studio dupa o pauza de 6 ani

Beyonce a lansat noul ei album de studio, „Renaissance”, cel de-al saptelea din discografia sa, care era asteptat cu mare nerabdare de fanii cantaretei americane, informeaza DPA. Noul disc al vedetei pop, in varsta de 40 de ani, este primul ce apare pe piata dupa o pauza de sase ani. Precedentul album solo al cantaretei Beyonce, foarte bine primit de criticii de specialitate, s-a intitulat „Lemonade" si fusese lansat in 2016.

Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Cristina Scarlevschi are o sora, la fel de frumoasa? Vezi momentul in care cele doua s-au reintalnit - FOTO/VIDEO

„Renaissance” este un album cu 16 piese care abordeaza mai multe stiluri si care includ influente preluate din disco, afrobeat si house.

Acest album a fost supranumit „Act 1” de cantareata Beyonce, care a confirmat recent ca discul face parte dintr-o trilogie ce a fost inregistrata in perioada pandemiei de coronavirus. Vedeta americana a publicat vineri un mesaj pe site-ul ei, similar celui distribuit pe pagina sa de Instagram, in care a dorit sa le multumeasca membrilor familiei sale si fanilor ei pentru sprijinul si inspiratia acordate in perioada inregistrarii acestui album.

Articole din aceeasi categorie