02.02.2023
„Copia taticului”. Fiica lui Renato Usatii a implinit 13 ani. Vezi cum arata Alexandra, dar si ce mesaj a publicat acesta in mediul online - FOTO

Ieri, 1 februarie, fiica lui Renato Usatii, Alexandra si-a sarbatorit ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, politicianul a decis sa publice pe pagina sa de Instagram o felicitarea, dar si o imagine cu fiica sa.

„Fata tatei a implinit 13 ani! La multi ani, mica sefa.”, a scris Usatii in dreptul unei fotografii in care o imbratiseaza pe Alexandra.

De asemenea, in imagine se poate observa si buchhetul imens de flori pe care l-a primit fata din partea tatalui sau.

Shakira si Gerard Pique isi serbeaza zilele de nastere pe 2 februarie. Vor sarbatori separat anul acesta

Fotografia a adunat in mai putin de o zi peste 7 mii de aprecieri din partea internatilor, dar si sute de mesaje de felicitare. 

„La multi anisori.”, „Copia taticului. La multi ani.”, „Fata tatei.”, „La Multi Ani! Sa fie sanatoasa, printesa!”, au fost cateva dintre comentariile primite.

Renato Usatii este un om de afaceri, filantrop si politician din Republica Moldova. De mai bine de un an acesta formeaza un cuplu cu Nina Cretu.

Tatiana Nastas o prezinta pe micuta Leila! La o plimbare in parc alaturi de cele doua fiice ale sale, prezentatoarea PRO TV, a povestit cum se simte la o luna de la nastere: „N-am mai implorat medicul sa-mi faca cezariana ca data trecuta” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie