02.02.2023
Shakira si Gerard Pique isi serbeaza zilele de nastere pe 2 februarie. Vor sarbatori separat anul acesta

Pentru prima oara in 12 ani, Shakira si Pique isi vor sarbatori ziua de nastere separat. Cei doi sunt nascuti in aceeasi zi, pe 2 februarie, insa la 10 ani distanta.

Dupa 12 ani de relatie, Shakira si Pique au decis sa se desparta, dupa ce fotbalistul s-a cuplat cu o femeie mult mai tanara. Cele doua vedete nu mai impart acum decat doi copii si ziua de nastere, pe care o sarbatoresc in fiecare an pe 2 februarie.

Shakira implineste 46 ani pe 2 februarie 2023

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a nascut in orasul Barranquilla din Columbia, dintr-o mama cu origini spaniole si un tata cu origini libaneze. La 46 de ani, cantareata Shakira este singura, dupa ce s-a despartit de iubitul ei din ultimii 12 ani, Gerard Pique. 

Blefaroplastie, liposuctie la picioare si botox la axile! Diana Ballerini a ajuns din nou sub bisturiu: „Mie mi s-au dat pe gust. Parca vin sa imi pun gene” - VIDEO

Shakira l-a umilit pe Pique in cel mai recent cantec al ei, in care il anunta ca ea singura „face cat doua tinere de 22 de ani”, aluzie la varsta femeii cu care fotbalistul a inselat-o

Gerard Pique, nascut pe 2 februarie 

Gerard Pique Bernabeu este nascut in aceeasi zi cu fosta mare iubire, Shakira, insa intre ei este o diferenta de 10 ani. Crescut intr-o familie catalana, Pique si-a inceput cariera fotbalistica la echipa locala de tineret, FC Barcelona. Dupa o scurta perioada petrecuta la Manchester United si Zaragoza, el s-a intors la Barcelona in 2008. S-a retras in 2022.  

In varsta de 36 de ani, Pique are doi copii cu Shakira, cantareata columbiana pe care a parasit-o pentru o femeie mai tanara. De ziua fostului iubit, Shakira ar pregati lansarea unei noi melodii umilitoare, in colaborare cu artista Karol G.

Pentru a-i raspunde cu aceeasi moneda Shakirei, se zvoneste ca Pique planuieste sa se casatoreasca cu tanara Clara Chia Marti chiar de ziua ei, pe 2 februarie. Nu stim in ce an, fiindca in 2023 e putin probabil. 

Daca in anii trecuti ziua de 2 februarie era petrecuta alaturi de cantareata si cei doi baieti ai lor, acum fostul fotbalist va fi alaturi de noua cucerire, Clara Chia Marti

Shakira si Pique s-au reunit pentru aniversarea fiului

La 22 ianuarie, Shakira si Pique au lasat diferendele la o parte si s-au reunit pentru cea de-a zecea aniversare a fiului lor cel mare, Milan. Conform jurnalistilor spanioli, Pique a intrat din nou in casa in care a locuit cu Shakira, pentru a participa la ziua de nastere a baiatului.

Pana acum, la fiecare petrecere aniversara, casa lor era plina de oaspeti – prieteni comuni si fotbalisti de la FC Barcelona.

Articole din aceeasi categorie