15.03.2024
Iulia Vantur, enervata la culme de Teo Trandafir! A izbucnit in direct: „Draga mea, acum sincer...”

Iulia Vantur, vedeta din Romania care de aproape 12 ani de zile se iubeste cu actorul indian Salman Khan, a fost scoasa din sarite de cateva intrebari adresate de Teo Trandafir, referitoare la zvonurile legate de o posibila despartire. De asemenea, vedeta de la Kanal D a precizat ca nu vede „chimia” dintre cei doi, iar Iulia a ales sa spuna lucrurilor pe nume. 

Frumoasa blondina a intrat si mai mult in atentia presei in urma unor episoade care au lasat loc de interpretari: la un eveniment, Iulia si Salman Khan au fost extrem de distanti unul fata de celalalt. Ulterior, aceasta a absentat de la petrecerea de dinaintea nuntii a fiului unuia dintre cei mai bogati oameni din India, Mukesh Ambani. 

Iulia Vantur: „Am luat o decizie si imi doresc sa fie respectata”

Faptul ca Iulia si Salman Khan nu se afiseaza des la diverse evenimente a determinat-o pe prezentatoarea emisiunii „Follow Us” sa ii puna diverse intrebari vedetei. Cu toate ca intentia lui Teo Trandafir a fost aceea de a lamuri situatia, Iulia Vantur a fost extrem de dura in raspunsuri.

Horoscop 15 martie 2024. Zodiile care castiga pe toate planurile. O poveste de iubire se intrevede la orizont

„Am mai spus asta de nenumarate ori, dar se pare ca nimeni nu ma asculta. Aici, in India, oamenii nu sunt foarte… isi doresc sa tina lucrurile private despre ei insisi. Exista culturi si culturi. In cultura indiana, mai ales generatia de dinainte, si-a dorit sa pastreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat Iulia Vantur, in emisiunea „Follow Us”.

„Eu cu ochiul meu de baba, m-am uitat la filmuletele respective, si nu a parut ca aveti o chimie, pareai ca faci parte din stafful lui”, a continuat Teo Trandafir.

Imaginea care a topit internetul! Marc Anthony a publicat prima poza cu chipul fiului sau: „Seamana cu mami! Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers” - FOTO

„Draga mea, acum sincer, eu consider ca relatiile nu trebuie traite in vizorul publicului, trebuie traite in interiorul casei tale. Poate m-am maturizat si eu, consider ca nu trebuie sa expunem asta public”, i-a raspuns Iulia Vantur, vizibil deranjata.

Articole din aceeasi categorie