26.08.2024
Concerte, spectacole și saloane de carte! Evenimentele la care poți să mai mergi până la sfârșitul verii - FOTO

Sfârșitul lunii august aduce în Chișinău o serie de evenimente care îmbină cultura și sărbătoarea. Bookfest Chișinău 2024 va aduce cele mai bune cărți și personalități literare. Pentru Ziua Independenței autoriățile au pregătit un program cultural vibrant, iar pentru iubitorii de teatru, Geneza Art a prăgătit spectacole care merită a fi văzute. Fii parte din magia acestui sfârșit de vară și petrece timpul alături de prieteni și cei dragi. 

1. Festivalul Mamelor

Ești mămică sau viitoare mămică? Află mai multă informație despre cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei la „Festivalul Mamelor”.

Vei avea la dispoziție cei mai buni medici, companii farmaceutice de top și produse de îngrijire de cea mai înaltă calitate, atât pentru maturi cât și pentru copilași.

2.  Ziua Independenței 

Ziua Independenței Republicii Moldova, marcată anual pe 27 august, va fi sărbătorită, printr-un program cultural de excepție pe 26, 27 și 28 august. În Piața Marii Adunări Naționale vor evolua artiști de renume atât locali, cât și internaționali.

Pe 26 august, moldovenii vor avea parte de un concert de muzică electronică cu participarea artiștilor Magic Flowers, GOLAN, Subcarpații și Andrew Rayel.  

De Ziua Independenței, pe 27 august, publicul va fi încântat de Moldovan National Youth Orchestra, colaborările dintre artiști locali și internaționali, interpreta din Suedia - Loreen, dar și alți artiști care vor fi anunțați în perioada următoare.

Pe 28 august, în scena din Piața Marii Adunări Naționale vor ieși Alternosfera, Delia și Okean Elzy.

În toate cele trei zile, concertele vor începe la ora 18.00.

10 substanțe cancerigene din viața de zi cu zi. Unele dintre ele te vor surprinde - VIDEO

3. Bookfest Chișinău 2024

Bookfest readuce la Chișinău cinci zile de sărbătoare a cărții! 28 august - 1 septembrie este perioada în care vă puteți întâlni cu cele mai bune cărți și cu unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale din Republica Moldova și România, în cadrul Bookfest Chișinău, la Mediacor. 

4. O seară la The Gray Goose Garden 

Sărbătorește în stil autentic! Marți, 27 august, începând cu ora 19:00, mergi la The Gray Goose Garden pentru o seară cu muzică live cu Anastasia Jantîc și băuturi alese. Petrece ziua într-o atmosferă unică, alături de cei dragi. 

„Încerc să găsesc pozitivul, ceea ce încă nu-mi reușește”! Irina Rîngaci, mesaj plin de dezamăgire de ziua ei de naștere - FOTO

5. Spectacolul „Nuntă în cer”

Spectacolul „Nuntă în cer” prezintă istoria a doi bărbați, care își povestesc experiența de viață, cunoscând dragostea absolută dintre bărbat și femeie. Poți privi marți pe 27 august, la ora 19:00 o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă, iubirea predestinată.

6. Spectacolul „Madame Bovary"

Încheie săptămâna frumos și mergi la un spectacol misterios! „Madame Bovary” este o piesă care ilustrează povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice.

La finalul spectacolului, o să rămâneți învăluiți de misterul acestei povești ce a reușește să mascheze imoralitatea, mărginirea, uscăciunea sufletească şi cruzimea, generate de orânduirea capitalistă.

Articole din aceeasi categorie