26.08.2024
„Încerc să găsesc pozitivul, ceea ce încă nu-mi reușește”! Irina Rîngaci, mesaj plin de dezamăgire de ziua ei de naștere - FOTO

Campioana mondială Irina Rîngaci a împlinit recent 23 de ani. Cu ocazia aniversării, ea a publicat un mesaj pe rețelele sociale.

Prin intermediul postării de pe online, Rîngaci și-a exprimat sentimentele și emoțiile trăite după înfrângerea suferită la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an.

Luptătoarea a recunoscut că cel mai frumos cadou cu ocazia zilei ei de naștere ar fi fost o medalie de la JO 2024: „Mi-am dorit atât de mult să-mi pot face un cadou de ziua mea în capitala Franței, dar rămâne totuși un vis acea medalie”.

Momentul în care un bărbat furat la naștere își întâlnește mama biologică. Primele cuvinte pe care i le-a spus când l-a văzut - VIDEO

Experiența de la Olimpiadă i-a lăsat un gust amar Irinei. „Am rămas cu amintiri neplăcute de la JO, dar cu imagini frumoase, Încerc să găsesc pozitivul, ceea ce încă nu-mi reușește. Mă bucur că am învățat atâtea lecții și am văzut cu adevărat cine îmi este alături la greu. Oare asta este viața de adult?”, a mai scris aceasta.

„Happy birthday to me, cum s-ar zice”, a continuat campioana mondială.

Irina Rîngaci este o sportivă moldoveană, luptătoare în stil lupte libere. În 2021, ea a câștigat două medalii de aur la proba de 65 de kilograme femei: la Campionatul Mondial de la Oslo, cât și la Campionatul European de la Varșovia. Este prima campioană mondială la lupte din istoria Republicii Moldova.

Încă o victorie! Nichita Naumciuc și Dmitrii Zincenco au cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Canada - FOTO

La data de 5 august 2024, Irina Rîngaci a pierdut în primul tur al Jocurilor Olimpice. Ea a fost învinsă de Pak Sol Gum, din Coreea de Nord, cu scorul final de 6-10.

Articole din aceeasi categorie