23.12.2023
Colaborarea anului! 8 dintre cei mai buni artisti de la noi au lansat impreuna o piesa de exceptie - VIDEO

Interpretii casei de productie „Versus Artist” si-au unit fortele si talentele si au lansat impreuna cantecul „Dau play”.

Despre lansarea cantecului au anuntat reporezentatii casei de productie „Versus Artist”, intr-o postare facuta publica pe pagina lor oficiala de Instagram.

„Kiss FM & Versus Artist! Dau Play la tot ce ne asteapta mai frumos in 2024 cu o piesa - traditie, in care interpretii mai activi ai anului care trece isi unesc vocile, mesajele si urarile. In 2023, Kiss FM este alaturi de casa de discuri Versus Artist in cadrul acestei colaborari, unde au participat artistii nostri...”, este mesajul celor de la „Versus Artist”.

O tanara supraponderala si sotul ei fit, virali pe TikTok: „Dupa standardele de frumusete, noi nu avem sens” - FOTO/VIDEO

De asemenea, Satoshi a scris pe social media: „Echipa mea draga, Versus Artist, va daruieste un cantec de sarbatori, cu cele mai calde imbratisari”.

Muzica pentru „Dau play” a fost compusa de catre Dara si Tensso, iar textul a fost scris de: Dara, Satoshi, Olga Verbitchi, Magnat si Feoctist.

Mesajul emotionant al Dianei Ballerini pentru fiica ei! Iris a implinit 8 anisori - FOTO

„Ce-mi place cum se dezvolta Moldova noastra pe plan cultural. Versus Artist a unit toti oamenii talentati si frumosi de la noi din tara. Multumim mult pentru ca ne-ati creat dispozitie de sarbatoare”, „O comunitate artistica, o lumina ce va exploda din intuneric spre drumurile succesului”, „Bravo, La multi ani si succes in tot ce faceti. Ne mindrim enorm de mult”, sunt cateva dintre comentariile internautilor.

Articole din aceeasi categorie