14.10.2022
Colaborare de succes! Dupa 20 de ani de prietenie, Andra si Smiley au lansat pentru prima data o piesa impreuna. Vezi cat de bine suna „Doar vina ta” - VIDEO

Multi fani ai artistilor isi doreau o colaborare comuna intre cei doi si iata ca intr-un moment dat visele devin realitate.

Atat piesa cat si videoclipul acesteia sunt deosebite deoarece ii pune pe interpreti in ipostaze diferite decat ne-am obisnuit sa-i vedem. In clip Andra este tatuatoare profesionista si are un brat plin de tatuaje, iar Smiley este designer vestimentar.

Piesa a fost realizata atat de casa de discuri Andra Records cat si de HaHaHa Production care ii apartine lui Smiley.

„Daca va uitati la pozele astea va dati seama cam de cat timp ne cunoastem. Dupa ani de prietenie, ani in care am fost colegi pe platourile de filmare, in sfarsit am reusit sa ne reconectam si in studio! Abia astept sa ascultati noua noastra piesa, sa va umpleti de emotiile pe care le-am simtit si eu cand am ascultat piesa.”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram, unde a publicat si cateva imagini cu Andra din arihiva sa personala.

Dupa o pauza de aproape 5 luni, Carla's Dreams da din nou lovitura! In mai putin de o zi, noua sa piesa „Doar Tu” a adunat peste 160 de mii de vizualizari - VIDEO

De asemenea Andra a marturisit: „E despre dragoste si fericire. Despre o dragoste pura, despre persoana cu care te simti complet atat dimineata la cafea, cat si seara cand ajungeti acasa si va uitati la film. Este despre momentul acela in care realizezi ca iti doresti mai mult de-o viata cu omul de langa tine. Cand am inregistrat-o, am plans, nu mi s-a mai intamplat asta pana acum. „Doar vina ta” este o melodie pe care o vei simti si asculta si tu cu nodul in gat si lacrimi in ochi.”

De ce Dianna Rotaru nu isi afiseaza relatia sa cu sotul pe retelele sociale? Prezentatoarea PRO TV a facut dezvaluiri sincere: „Am auzit prin „targ” foarte multe lucruri care circulau despre mine...” - VIDEO

In mai putin de o zi, „Doar vina ta” a adunat peste 700 de mii de vizualizari pe Youtube si peste 40 de mii de aprecieri.

Articole din aceeasi categorie