14.10.2024
Chișinău marchează 588 de ani! Cu ce mesaje de felicitare au venit vedetele de Hramul Orașului - FOTO/VIDEO

Astăzi sărbătorim Hramul Chișinăului, cel care a fost supranumit „Orașul din piatră albă”. Cu această ocazie, vedetele din Republica Moldova au decis să-și felicite localitatea iubită și astfel au venit cu cuvinte calde și frumoase despre Chișinău. 

Anastasia Nichita - luptătoare

Doina Sulac - interpretă

Pe lângă faptul că Doina Sulac i-a felicitat pe toți cu sărbătoarea, aceasta și-a îndemnat fanii să participe la concertul din Piața Marii Adunări Naționale, acolo unde va evolua și ea:

„Bună ziua, lumea mea frumoasă. Priviți cât de frumos este Chișinăul nostru. Vreau să vă felicit din tot sufletul cu această sărbătoare. În primul rând, cu Acoperământul Maicii Domnului, dar și cu Hramul Orașului. Vreau să vă îndemn să veniți la 14:30 în PMAN, unde va fi un concert extraordinar. Voi evolua și eu cu melodii foarte frumoase pe care sunt sigură că le cunoașteți”.

„Hramul Oraşului Chișinău”, „Retro Party! La Butoiaș” sau concertul „Vreme trece, vreme vine”! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Victoria Lungu - interpretă

Lungu a postat pe contul ei de Instagram un fragment dintr-o piesă de-a ei în care cântă despre Chișinău. „La mulți ani, Chișinău”, a mai scris ea.

Frații Advahov

Adriana Babin - naistă

Din primele ore ale dimineții, artista a postat un filmuleț chiar din Piața Marii Adunări Naționale.

Iuliana Beregoi - așa cum n-ai mai văzut-o! S-a făcut blondă și a renunțat la părul lung. Reacția fanilor: „Te scoate în evidență” - VIDEO

Diana Grigor - interpretă

Sărbătoare dublă pentru interpreta Diana Grigor. Pe lângă faptul că este marcat Hramul Chișinăului, este și ziua de naștere a tatălui ei.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie