09.09.2022
Chiar daca multi comentau relatia lor la inceput, recent au marcat 11 ani de casnicie! Vezi ce declaratii de dragoste si-au facut Marcel si Cornelia Stefanet cu ocazia aniversarii lor - VIDEO

Marcel si Cornelia Stefanet au sarbatorit nunta de otel. Cu o diferenta de 18 ani intre ei, artistii par la fel de fericiti si indragostiti. Afla cum s-au felicitat cei doi in acesta zi speciala, intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Unul dintre cele mai rezistente cupluri din showbiz, Marcel si Cornelia Stefanet au sarbatorit ieri 11 ani de casnicie. Asemenea otelului, se pare ca dragostea dintre ei devine tot mai puternica cu fiecare an.

Dupa 11 ani, se declara mai fericiti ca niciodata. De dimineata, Marcel si Cornelia si-au facut declaratii de dragoste pe retelele de socializare.

„Aniversarea casatoriei noastre. Astazi se implinesc 11 ani de la nunta noastra! Ani foarte frumosi, cu bune si rele si pot sa zic ca, asemeni otelului casnicia noastra cu fiecare an devine mai puternica si mai rezistenta tuturor incercarilor si problemelor vietii! Felicitari noua scumpul meu sot @marcel_stefanet cu Nunta de Otel, 11 ani de casatorie! Te iubesc!”, a scris Cornelia pe pagina sa de Instagram.

Si Marcel a facut o postare in mediul online in care a scris: „Astazi sarbatorim nunta de Otel! 11 ani de incercari, emotii, reusite si multe altele! Ma bucur mult ca viata ne-a unit si trecem prin ea cu bune si rele doar impreuna! Te iubesc la nesfarsit Iubirea mea. La multi ani noua.”

In pofida diferentei de varsta, sunt un cuplu trainic si parintii unei fetite care se pare ca a luat cate ceva de la ambii. Micuta Alexandra, in varsta de 8 ani, este o fire deschisa si indrazneata.

A slabit cu 23 de kilograme in doar doua luni! Doina Danielean a dezvaluit ca a suferit o operatie care i-a cauzat o stare fizica si mintala proasta: „La un moment dat ma simteam rau, aveam slabiciuni” - VIDEO

In cei 11 ani de casnicie, sotii au fost nasi de doua ori, ultima data chiar de curand. „Nu suntem genul care trebuie sa pupi mana. Sa ne ajutam la greu si sa film alaturi in momentele frumoase, asta ne dorim.”, a mentionat Cornelia

„Noi suntem mai contemporani si ei cu atat mai mult. Nu sunt obligatiuni cum erau inainte, sa pupi mana spre exemplu. Noi incercam sa venim cu sfaturi potrivite la moment si ei la fel sunt pentru noi ca niste prieteni.”, a adaugat Marcel.

O dragoste de-o viata! Printul Philip a renuntat la tot pentru a-i fi alaturi reginei Elisabeta a II-a

Totusi, cel mai comentat subiect de la nunta a fost tinuta nasei. Internautii s-au impartit in doua tabere. „S-au starnit un vad de comentarii gen ca de la mine s-au asteptat la ceva mai WOW. Pentru mine chiar a fost o tinuta WOW, diferita, in tendinte, stilata. Fiecare pana la urma isi are parerea si gustul lui.”, a recunoscut Cornelia.

Alegerea Corneliei a fost sustinuta in totalitate de sotul sau. „Nu-i neaparat ca nasa sa aiba o coafura cat un cuib. Am vrut sa ne simtim noi comod. Mie tinuta mi-a placut.”

Sarbatoare dubla in familia Doinei Danielean! Jurnalista si sotul sau s-au cununat si au botezat-o pe Eva-Maria. Vezi cum a fost petrecerea lor si ce invitati au avut: „A fost o zi foarte importanta pentru familia noastra” - VIDEO

Neobservata nu a trecut nici „nasa cea mica”. „Am putat o rochie menta si cu nuante de roz.”, a spus Alexandra.

Kornelia si Marcel Stefanet reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe micuta Alexandra, in varsta de 8 ani.

Articole din aceeasi categorie