19.09.2023
Cele mai asteptate premiere ale toamnei! La teatrul „Geneza Art” au fost jucate doua spectacole care au reusit sa tina spectatorii in suspans - VIDEO

Toamna a inceput cu o premiera pentru echipa teatrului Geneza Art. O piesa celebra, cu emotii dramatice si o lume a regilor au pus in scena actorii in frunte cu regizorul Daniela Burlaca. Despre ce spectacol este vorba, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

O noua piesa de teatru la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor, sustine Daniela Burlaca: „Scopul meu atunci cand am initiat repetitiile si in general cand am facut conceptul pentru acest proiect de teatru a fost sa urcam un alt nivel. Mereu ne place sa fim la inaltime. Ne place sa venim in fata publicului cu ceva socant, cu ceva divers. Totul s-a intampla datorita unei echipe foarte bune. S-a muncit enorm de mult, a fost implicata tare multa lume”.

Spectacolul „Surorile Boleyn" descrie rivalitatea dintre doua surori care lupta pentru dragoste. „Eu astazi joc rolul lui Mary Boleyn. In spectacol noi vrem sa aratam rivalitatea dintre doua surori. Personajul meu joaca si dragostea in pofida a tot. Dragoste si iertare orice s-ar intampla”, a mentionat actrita Victoria Botnari Gribincea.

Adele s-a casatorit? Iata ce detaliu s-ar putea s-o fi dat de gol

Ca de fiecare data, Daniela Burlaca reuseste sa aduca in fata oamenilor piese de teatru cu un mesaj profund, iar actorii transmit emotii unice. „Inca mai stau cu mana pe text si nu pentru ca imi este frica sa-l eliberez, dar pentru ca imi este teama de oceanul pe care il avem de traversat astazi si maine la aceste doua premiere. Daniela Burlaca face istorie si de aceasta data. S-a muncit foarte mult si se munceste in continuare”, a spus Iurie Gologan, actor.

„Rolul meu este mic, dar cu o intensitate mare”, a povestit totodata actorul Nicu Turcanu.

Thomas, tatal lui Meghan Markle, vrea sa faca pace cu fiica lui: „Vreau sa-mi cunosc nepotii inainte sa mor”

Spectatorii au venit entuziasmati la aceasta piesa de teatru. „Stim cu totii ca teatrul nu inseamna distractie, inseamna cultura. Eu cred ca societatea nostra are nevoie de cultura si noi avem nevoie de ei sa ne sustina”, a explicat actorul Viorel Cozma.

„Geneza Art ne uimeste”, a mentionat una dintre spectatoarele piesei de teatru.

Articole din aceeasi categorie