02.03.2024
Care este starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Constantin Morari: „Este o perioada foarte grea pentru ea, dar...” - FOTO

In dimineata zilei de 20 februarie, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. In urma celor intamplate, Marseli Mizerniuc a pierdut lupta pentru viata. Afla in articolul de mai jos care este starea de sanatate a Laurei Boicu.

Intr-o postare recenta pe social media, antreprenorul Constantin Morari a vorbit despre starea de sanatate a tinerei.

Acesta a mentionat ca Laura este bine, dar are nevoie de recuperare.

Marseli Mirzeniuc va fi incinerat in Bali. Ce a povestit prietenul sau, Constantin Morari: „Din pacate, el nu-i in conditia de a fi transportat”

„Laura este in stare stabila. Merge spre vindecare. Este constienta, dar are nevoie de mai multe zile pentru a se restabili. Este o perioada foarte grea pentru ea, dar cel mai important este ca e bine si e alaturi de noi. Te asteptam acasa”, a explicat Constantin.

Moldoveanul care se zbatea intre viata si moarte in urma unui grav accident din Bali, a murit la data de 28 februarie. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de cofondatoarea caritate.md, Svetlana Sainsus. Totodata, Sainsus a mentionat ca banii care au fost adunati pentru Marseli, vor fi directionati la alte cazuri de caritate.

Pe 27 februarie s-a produs o mobilizare record. In doar 12 ore, moldovenii au reusit sa colecteze o suma record de peste 200 de mii de euro pentru a-l salva pe Marseli Mazerniuc, un tanar care a suferit un grav accident, pe insula Bali. Baiatul a ajuns in stare extrem de grava, suferind mai multe fracturi si avea nevoie de o interventie la inima.

Articole din aceeasi categorie