07.01.2024
Catalin Josan s-a logodit! Unde a avut loc cererea in casatorie, dar si cine este Helen, cea care i-a cucerit inima - FOTO

Unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi, Catalin Josan, a facut un pas important in ceea ce priveste viata lui personala. Acesta si-a cerut iubita in casatorie.

Mereu cand a fost vorba despre viata privata, Josan a evitat sa vorbeasca la acest subiect atat in presa, cat si pe social media.

Cu toate acestea, recent, interpretul si-a uimit fanii cu vestea pe care a dat-o. Catalin a publicat o fotografie in care si-a imbratisat iubita, in timp ce aceasta isi etala inelul de logodna cu smarald.

„She said YES!”, in traducere din engleza: „Ea a spus da”, a mentionat Catalin Josan in descrierea imaginii care a adunat mii de aprecieri, dar si mesaje de felicitare din partea fanilor, dar si a colegilor de breasla. „Felicitari”, a scris Natalia Barbu. „Felicitaaaaaaari”, a mai comentat Felicia Dunaf.

Horoscop 6 ianuarie 2024. Doua zodii castiga foarte multi bani. Se vor imbogati pe neasteptate la inceput de an

Cererea in casatorie a avut loc in timpul vacantei lor la munte, acolo unde acestia se distreaza alaturi de cativa prieteni.

Catalin si-a etichetat logodnica in cea mai recenta postare facuta publica pe Instagram. Conform informatiilor de pe contul ei personal, numele acesteia este Helen si activeaza in domeniul marketing-ului.

Se pare ca Helen si Catalin sunt impreuna de mai bine de 6 ani. Tanara a publicat primele imagini alaturi de interpret inca in vara anului 2017.

Cum se comporta Kate Middleton si printul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tacerea: „Niciodata nu lipsesc!”

Catalin Josan este un cantaret din Moldova, castigatorul primei editii a emisiunii-concurs Megastar, realizata de postul de televiziune Prima TV din Romania. Catalin este primul artist care a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri din Romania, „Universal Music”.

Imagine de milioane: 3 generatii de femei! Iata cum au fost surprinse Doina Sulac, mama si fiica ei - FOTO

Articole din aceeasi categorie