06.01.2024
Cum se comporta Kate Middleton si printul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tacerea: „Niciodata nu lipsesc!”

Despre Kate Middleton si printul William s-a vorbit mult de-a lungul timpului, insa ce nu s-a stiut despre ei pana acum este faptul ca acestia se comporta ca niste parinti obisnuiti, potrivit unei surse apropiate, astfel ca nu rateaza niciun eveniment de la scoala copiilor.

Chiar daca programele lor sunt aglomerate si vietile lor se desfasoara dupa reguli stricte, printul si printesa de Wales isi gasesc mereu timp pentru copiii lor, fapt pentru care nu rateaza niciun eveniment organizat de Lambrook School din Berkshire, acolo unde sunt elevi prichindeii lor, printesa Charlotte si printii Louis si George.

Conform sursei citate, cuplul regal participa la toate activitatile importante organizate de unitatea la care invata copiii lor si, ba mai mult, chiar s-au inscris la o tombola de curand pentru o campanie de strangere de fonduri.

Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravaganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii - GALERIE FOTO

„A doua zi dupa evenimentul de la Westminster Abby de Craciun, ei au fost prezenti la serbarea de la scoala, la fel cum s-a intamplat si anul trecut. S-au inscris la tombola la fel ca oricare altcineva. Se poarta ca si cum ar fi parinti obisnuiti”, a dezvaluit o sursa pentru Daily Mail.

Kate Middleton a vorbit despre felul in care isi creste copiii

In urma cu mai bine de un an, Kate Middleton dezvaluia ca vrea sa-i creasca pe George, Charlotte si Louis la fel cum au fost educati Lady Louise (20 ani) si vicontele Severn (14 ani), deoarece printesa de Wales „admira stilul parental al familiei Wessex”, se arata in cartea lui Katie Nicholl, The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown.

Potrivit autoarei Katie Nicholl, sotia printului William este o mare admiratoare a felului in care sotii Wessex, Edward si Sophie, si-au educat copiii.

In ciuda faptului ca parintii lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoti ai Reginei Elisabeta a II-a si ai Printului Philip, au crescut fara titluri de ASR si in afara ochiului publicului.

Imagine de milioane: 3 generatii de femei! Iata cum au fost surprinse Doina Sulac, mama si fiica ei - FOTO

Kate a admirat modul in care Edward si Sophie Wessex au reusit sa le ofere fiicei si fiului lor o copilarie normala, linistita, desi sunt fete regale. In timpul pandemiei, Sophie Wessex (59 de ani) a marturisit ca isi doreste ca cei doi sa creasca cu o etica puternica a muncii. Ceea ce s-a si intamplat: dupa ce a terminat scoala, in iunie, Lady Louise Windsor si-a luat un loc de munca de vara, la un centru de gradinarit. Autoarea a notat ca aceasta a castigat 6,83 lire sterline/ora.

In august 2022, palatul Buckingham a confirmat ca aceasta va urma Universitatea St. Andrews, calcand astfel pe urmele varului ei, printul William.

Intr-o aparitie in public, in urma cu ceva timp, la Sandringham, Kate and William au dezvaluit ca vor sa pastreze lucrurile cat mai normale cu putinta pentru copiii lor.

Articole din aceeasi categorie