02.08.2024
Care interpretare este mai reușită? Eva Timush a lansat un cover la piesa lui The Motans, „La ce te gândești” - VIDEO

Moldoveanca Eva Timush a făcut o surpriză plăcută fanilor săi, lansând împreună cu ADI un nou cover al piesei „La ce te gândești”, ce îi aparține lui The Motans.

Piesa originală, lansată de The Motans în septembrie 2023 a fost bine primită cu drag de public și a devenit un hit popular atât în Republica Moldova, cât și în România. Până în prezent, piesa a adunat peste 2,8 milioane de vizualizări pe Youtube.

Acum, Eva Timush își pune amprenta personală asupra acestui cântec, oferind o interpretare proaspătă și emoționantă a melodiei.

O femeie a murit de cancer la 90 de ani, după ce soţul ei i-a ascuns diagnosticul timp de 21 de ani

Coverul a fost lansat pe pagina oficială de Youtube a lui Denis Roabeș și a fost deja primită cu entuziasm de fani. În doar 2 zile de la lansare melodia are peste 36 de mii de vizualizări.

Cover-ul face parte din proiectul „Anniversary Edition”. Și alți artiști cunoscuți au lansat reinterpretări ale melodiei, spre exemplu: Andrei Ursu, Olivia Addams, Florian Rus, Holy Molly.

Femeile și bărbații se impun diferit într-o relație! Eugenia Staver, psiholog: „Sunt influențati de către stilurile de comunicare, stereotipurile de gen...”

The Motans este un cântăreț, compozitor și textier din Republica Moldova. Artistul și-a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut My Gorgeous Drama Queens.

Augustul norocos! Hipnoterapeutul Eliza Moscaliciuc anunță care sunt cele mai favorabile zile ale lunii - FOTO

Eva Timush este o interpretă de muzică pop din Republica Moldova care a devenit cunoscută după participarea la show-ul „Голос Дети”.

Articole din aceeasi categorie