06.06.2022
Prima colaborare dintre ei a avut loc cu 12 ani in urma, iar acum isi uimesc fanii din nou. Dianna Rotaru si Jucatoru' au lansat piesa „Piccolina”: „Noi cu Diana nu degeaba suntem nascuti in aceeasi zi. Ne intelegem din priviri” - VIDEO

Recent a fost Ziua Internationala a Italiei de aceea intr-un live zoom marca O Seara Perfecta a fost invitat interpretul Jucatoru' pentru care aceasta tara este ca a doua casa.

Intrebat ce mai face, interpretul a raspuns: „Sunt bine, in general duc o viata linistita, ordinara, insa ceea ce o face mai speciala este muzica. Acum pregatesc un album si asta imi ia tot timpul liber.”

Pentru ca traieste in peninsula, Jucatoru' a mentionat ca a sarbatorit Ziua Internationala a Italiei, insa mai modest decat se face in Moldova. „Aici nu se serbeaza ca la noi, in mod pompos. A fost simbolic.”, a spus artistul.

Sotia lui Anatolie Melnic implineste 32 de ani! Prezentatorul PRO TV a postat un filmulet emotionant pe pagina lui de Instagram: „La multi ani, te iubesc!” - VIDEO

Este nascut intr-o zi cu Dianna Rotaru si recent a lansat si o piesa impreuna cu ea. „Vorbeam cu Dianna sa facem o piesa noua si cand am ajuns la piesa asta mi-am dat seama deodata ca i se potriveste Dianei.”

Prima colaborare a celor doi artisti a avut loc in 2010, acum 12 ani. La acea vreme Diana si Jucatoru' au lansat melodia Honey. Dupa cum povesteste artistul, chiar daca a trecut mult timp de atunci, ei se inteleg la fel de bine. „Noi cu Diana nu degeaba suntem nascuti in aceeasi zi. Ne intelegem din priviri. Ne intelegem perfect.”

Cum ne protejam tenul de razele solare nu doar vara, dar pe tot parcursul anului, afla de la Doina Botnarenco. Specialistul iti spune care este secretul aplicarii corecte a unui SPF: „Coreenii aplica protectia solara chiar si atunci cand se afla intr-o incapere” - VIDEO

Piesa se numeste Piccolina ceea ce inseamna micuta in limba Italiana. „Este prima piesa pe care am lansat-o de pe albumul ce urmeaza.”, a mentionat Jucatoru'.

„Acest album il fac din pasiune. Eu sunt fanul meu si aceast lucru il fac din dragoste. Muzica ma incarca.”, a adaugat artistul.

Articole din aceeasi categorie