18.12.2023
Bat clopote de nunta! Ina Terescenco si logodnicul ei si-au ales nasii: „Multumesc ca ne-ati acceptat” - FOTO

Se pare ca pregatirile pentru nunta sunt in toi, cel putin, acest lucru a dat de inteles Inna Terescenco prin intermediul celei mai recente postari facute publice pe social media.

Bloggerita a facut publica o fotografie cu viitorii ei nasi de cununie, iar in descrierea acesteia a mentionat ca este recunoscatoare pentru faptul ca acestia au acceptat propunerea.

„Nanasii nostri de cununie. Multumesc ca ne-ati acceptat”, a scris influencerita.

Bucurosi pentru frumoasele schimbari din viata Inei, internautii i-au lasat peste 20 de mii de aprecieri, dar si sute de comentarii: „Felicitari”, „Sa va fie de bine. Bravo pentru alegere. In viata omenia si sprijinul sunt mai presus decat fala si banii”, „Sa fiti fericiti mereu impreuna, Inuta”, „Felicitari si intr-un ceas bun”.

Farsa umilitoare pe care un mire i-a facut-o proaspetei lui sotii. Internautii l-au criticat dur: „Sfarsitul casniciei” - FOTO/VIDEO

Terescenco a fost ceruta in casatorie in luna iunie a anului trecut. Ea a anuntat despre acest lucru prin intermediul unui filmulet postat pe TikTok.

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 177 de mii de abonati, iar pe TikTok se bucura de peste 27 de milioane de aprecieri.

Natalia Gordienko, show de exceptie la Palatul National! Care a fost atmosfera la eveniment, dar si ce invitati speciali a avut - VIDEO

Articole din aceeasi categorie