12.09.2023
Baby shower surpriza! Cu putin timp inainte de nastere, moldoveanca Daniela Hanganu a avut parte de o petrecere adorabila - FOTO

La inceputul acestei veri, pe social media, Daniela Hanganu a povestit urmaritorilor ei ca este insarcinata. Ea a publicat o serie de fotografii in care deja se observa burtica de graviduta.

Si pentru ca nu a mai ramas mult timp pana va deveni mamica, prietenele cunoscutului model de talie internationala, originar din Republica Moldova au decis sa organizeze un baby shower.

Au aflat ca sunt veri dupa trei ani de la casatorie. Povestea unui cuplu celebru pe Tiktok: „Ne-am fi dorit sa fie o gluma” - FOTO/VIDEO

De la petrecere nu au lipsit decoratiunile, gustarile, dar si tortul de culoare albastra (Daniela asteapta un baietel).

Intr-o postare de pe contul ei de Instagram, Daniela a scris: „Baby Show-ul de vis al lui Santi. Cea mai minunata zi!! Va multumim fetelor pentru ca ati facut cel mai bun eveniment”.

„Frumos! Ce mama fericita”, „Frumoasa”, „Atat de frumos”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit Daniela din partea urmaritorilor ei fideli.

Daniela Hanganu este moldoveanca care a reusit sa colaboreze cu case de moda precum Elie Saab, GQ sau Chanel. Tanara este stabilita in Portugalia, Lisabona, acolo unde a emigrat impreuna cu familia de la varsta de 5 ani.

De o luna sunt sot si sotie! Valentina Nafornita si Cristian Spataru - noi imagini de la nunta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie